Няма доверие в институциите, на първо място в институцията БАБХ

...
Няма доверие в институциите, на първо място в институцията БАБХ
Коментари Харесай

СДС отново поиска оставката на шефа на БАБХ

Няма доверие в институциите, преди всичко в институцията БАБХ и затова ние желаеме оставката на изпълнителния шеф Дамян Илиев. Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Още в неделя Съюз на демократичните сили обявиха в позиция, че упорстват за незабавната оставка на изпълнителния шеф на БАБХ - доктор Дамян Илиев. Сред главните им претекстове е и този, че за следващ път ръководената от него работа върви след събитията.
„ БАБХ се държи като углавен отряд за бърза екзекуция на животни, а не като организация, която би трябвало да се грижи за здравето и хуманното отношение към тях”, се споделя още в нея.
Във вторник Румен Христов сподели, че са видели липса на доверие и към други институции. „ Това бяха представители на полицията, на гранична полиция, което не е добре. Това значи, че има една липса на доверие към държавните институции”, уточни той.
На 7 юли тази година Румен Христов бе определен за ръководител на Съюза на демократичните сили от 23-та Национална конференция на синята партия. Днес за това дали търсят съдружни сътрудници, Христов сподели, че на този стадий не водят диалози. „ Искаме да стегнем структурите. Първата ми задача е да реализира консолидация на партията, единство в партията, с цел да продължим дружно с всички сътрудници напред ”, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР