Няма данни коронавирусът да става по-смъртоносен – заради мутация или

...
Няма данни коронавирусът да става по-смъртоносен – заради мутация или
Коментари Харесай

Български професор: Има данни, че повторното заразяване с коронавирус е по-леко

Няма данни коронавирусът да става по-смъртоносен – поради разновидност или вид на вируса. Освен това, въпросът да спреш да се притесняваш от COVID-19 за най-малко половин година откакто си го изкарал има следният отговор – антитела в организма се следят най-малко четири месеца напред. Това съобщи вирусологът проф. Радостина Александрова.
По думите ѝ, при останалите четири коронавируси е ясно, че са минимум заразни са сред юни и септември – потвърдило го широкомащбно наблюдаване. Александрова сподели категорично за SARS-CoV-2, че при повторни заразявания с ковид става въпрос за различен вариант и се кара по-леко.
 Коронавирусът може да остане по банкноти, екрани и неръждаема стомана до 28 дни? Коронавирусът може да остане по банкноти, екрани и неръждаема стомана до 28 дни?
Коронавирусът може да остане инфектиран по повърхността както на банкноти, екрани на телефони и неръждаема стомана в продължение на 28 дни...
Колкото по-тежко прекарваш заболяването, толкоз по-силен е имунният отговор, даде оценка Александрова на база наблюдения пред Българска национална телевизия.
Що се отнася до лекуването, Александрова разяснява, че протоколите за лекуване към този момент са доста разнообразни и по-усъвършенствани. Тя даде образец с медикаментите " Ремдесивир " и " Дексаметазон ", както и лекуването с моноклонални антитела – в подобен обещаващ план взе участие български професор,!
За край Александрова, както и доста други специалисти, повтори – носене на маски, отдалеченост, стерилизация и бързо разкриване на контактни лица при потвърден случай на COVID-19 – това е рецептата за ефикасна битка против болестта. Нито една от тези ограничения сама по себе си не е задоволителна, би трябвало да се ползват в композиция, добави тя.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР