Няма да затваряме държавата! Това отсече премиерът Бойко Борисов, който

...
Няма да затваряме държавата! Това отсече премиерът Бойко Борисов, който
Коментари Харесай

Борисов каза затваря ли пак страната в ексклузивно ВИДЕО и отсече: Готвеха ни пуч, защото ги е яд, че работим

" Няма да затваряме страната! " Това отсече министър председателят Бойко Борисов , който в късния следобяд се включи онлайн във Facebook, отново от резиденцията си в полите на Витоша - вила " Секвоя ".

Ето какво съобщи той, изпод има и видео с изявлението му.

" В началото не знаехме доста за вируса, по тази причина имаше по-строги ограничения. Сега обаче сме доста по-уверени и знаем тъкмо какво би трябвало да създадем! Здравите би трябвало да работят, инфектираните да се карантинират, а болните да получават бързо и вярно лекуване. Спокойни сме, тъй като подкрепихме лечебните заведения, лекарите, сестрите, санитарите, служителите на реда, пожарникарите, здравните служащи. Те ще се оправят с натиска. С министрите ще продължим да оказваме помощ - на първа линия, всеки при бранша си, ще се грижим за хората и бизнеса. Гладен човек няма да остане! А когато напролет има ваксина, доста бързо ще се възстановим от рецесията.

Управляваме сполучливо пандемията и съперниците ни доста ги е гняв. Готвеха ни пуч. Особено дейни бяха отровните уеб сайтове за подправени вести. И до ден сегашен не престават да лъжат от мое име. Тези хора нямат позор. За наслада жителите не им повярваха. Защото проектът им беше обикновен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за ограниченията. Така страната щеше да банкрутира и виновността щеше да се хвърли върху нас. Без Народно заседание и без държавно управление, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа мощ и ще оправдаем доверието на хората. Те чакат от нас работа, а ние в това сме най-хубави.

Битката ни против вируса продължава. Преодолим е. Ако съблюдаваме ограниченията и сме виновни - ще се оправим.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР