Няма да повярвате какво ви чака през новата седмица. Тези

...
Няма да повярвате какво ви чака през новата седмица. Тези
Коментари Харесай

4-те зодии с щастлива НОВИНА в седмицата 18-24 септември

Няма да повярвате какво ви чака през новата седмица. Тези 4 зодии ще получат доста вълнуваща вест, която може да промени живота им. Ето кои са те и какво ги чака:
Телец
Някои Телци имат късмет да уцелят джакпота... безусловно, а други – джакпота в любовта. Ето какво чака Телците през новата седмица. Една част ще се радват на пари, а други – на нова и вълнуваща връзка, която ще преобърне визиите им за любовта. Все сте давали и рядко сте получавали обич в размерите, от които сърцето ви има потребност, с цел да тупти щастливо. Всичко това ще се промени. Заслужавате го изцяло и не пазете сърцето си – този човек има съществени планове към вас и общото ви бъдеще.
Рак
Ще научите може би най-вълнуващата вест през живота ви. Много забавни случки ви чакат през новата седмица, само че една от тях ще промени живота ви вечно. Към края на работната седмица ще научите, че вие и вашата половинка ще ставате родители. Радост, която не може да бъде разказана! Дори да не сте женени, не се тревожете. Това е единствено условност, която търпи отсрочване. Много от вашите близки и другари ще бъдат толкоз щастливи за вас, че ще усетите поддръжка отвред. Дали самите вие сте подготвени? Първоначално може и да не ви се стори по този начин, само че след няколко дни ще свикнете с вълнуващата мисъл.
Стрелец
Новината, която ще получите през новата седмица, е обвързвана с персоналния ви живот. Дали ще се впуснете в нова връзка или сегашната ви връзка ще ви предложи развиване... зависи от стадия, в който се намирате в любовта. Предложение за брак? Може би! Ако сте дружно повече от 2 години, има огромна възможност индивидът до вас към този момент да е подготвен за тази връзка. Ако към момента сте в нова любовна история, може да очаквате предложение за взаимно общуване. Вълнуващо, нали? Ако не се чувствате подготвени, не отхвърляйте незабавно, тъй като просто страхът може да приказва вместо вас. Ще бъде прелестно, уверяваме ви.
Скорпион
Някои Скорпиони имат доста неуверени връзки, които не им дават мира. Това е по този начин, тъй като единият от двамата обича по-малко или просто двойката има връзка от разстояние. Това ще свърши един път вечно. Очаква ви огромно пренасяне и завършек на връзката от разстояние! Тези представители на зодията, които нямат такива проблеми – могат да чакат доста вълнуваща вест в професионален проект. Ще имате нарастване за заплатата, което ще пристигна в доста подобаващ миг. Радвайте се!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР