Няма да подкрепим декларацията за приемане на Украйна в НАТО.

...
Няма да подкрепим декларацията за приемане на Украйна в НАТО.
Коментари Харесай

Нинова: Искаме незабавно оставката на Тагарев

Няма да подкрепим декларацията за приемане на Украйна в НАТО. Това би означавало целият Алианс против Русия. Искаме незабавната оставка на военния министър Тодор Тагарев. Това разгласи на брифинг в Народното събрание водачът на НСП Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на “Фокус ".

“Как тъкмо си показват ръководещите че ще дават на Украйна съветско съоръжение? Как това ще бъде признато от украинската страна? Не стига, че поради замразяването на АЕЦ “Белене " поносим загубите, в този момент желаят да си прикрият и далаверата ", сподели водачът на Левицата във връзка проекторешение, което планува България да продаде на Украйна нуклеарното съоръжение за АЕЦ " Белене ".

По мотив това, че Борисов по-рано през днешния ден се отхвърли от имунитета си, Корнелия Нинова дефинира това като “много занимателна тематика ". “За интервала, в който сякаш сътвориха комисия за имунитети, която не работи и не създаде никакво решение. Като видяха, че през днешния ден е заложена тази точка в дневния ред на комисията, Борисов си го даде под напън. Вероятно чака, че нещо по делото ще бъде скрито и неразследвано ", уточни още тя.

Относно визитата на Зеленски у нас и ще му кажем, в случай че пристигна за какво сме срещу изнасянето на оръжия и участието на Украйна в НАТО.

От Българска социалистическа партия желаеха и незабавната оставка на военния министър Тодор Тагарев. По думите на Нинова неговите дейности са рискови за България.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР