Няма да наричам тези дами "инфлуенсърки", защото смятам, че тази

...
Няма да наричам тези дами "инфлуенсърки", защото смятам, че тази
Коментари Харесай

7 български Instagram момичета, които наистина си ЗАСЛУЖАВА да следвате

Няма да назовавам тези дами "инфлуенсърки ", тъй като считам, че тази дума има по-различно значение у нас и като че ли носи малко неприятен отенък. Тези дами са съвременни, красиви, вдъхновяващи и изобретателни - все суперлативи, които в днешно време се раздават прекомерно лековато, само че не и в този случай.

Защото те не ни продават от профилите си капсули за пране, не си качват платени изявления с таратор в бутилка и не реакламират всичко и непременно - от новия парфюм на известна марка, през мокри кърпички, минерална вода, облекла на нечий бранд, та чак до кренвирши.

 влогър инфлуенсър инстаграм Istock

Те сортират, отсяват и преценят какво, по кое време и по какъв начин да демонстрират. При тях блогъро-влогъро-инфлуенсърството не се изчерпва с предизвикателста вид "Ям единствено розова храна за 24 часа " и "Сутрешната ми рутина ". За тях това е преди всичко занимание, профилите им са тяхното персонално пространство, в което споделят персоналните си усещания, а не е пасмина от "каквото ми изпратят като PR пратка и за каквото ми платят да направя пост ".

Защото си проличава, когато е по този начин. Може би не всеки консуматор ще го хване, само че е нужно да разбираш най-малко малко от цифровия свят и рекламите в обществените мрежи, с цел да се усетиш по кое време някой е съумял да популяризира нещо по образован метод и когато е пуснал нещо просто, тъй като би трябвало и му е платено.

 жена инфлуенсър Istock

Съответно също си проличава, когато някой е изказал откровеното си персонално мнение по дадена тематика или за даден артикул и когато се насилва да каже нещо хубаво, въпреки и в ръцете си да държи цялостен отпадък.

Когато си търсиш добър ортодонт, най-вероятно ще искаш да отидеш при оня, за който си чувал положителни и откровени рекомендации от негови сегашни пациенти. Когато си търсиш добър ледник, ще се довериш на човек, който има сходен у дома и ти е споделил, че е супер пестелив, преференциален и охлажда добре бирата. Когато си търсиш препоръки, рекомендации или просто отзиви за дадена дестинация, се осланяш на хора, които към този момент са били там.

 влогър инфлуенсър инстаграм Istock

По същата логичност е напълно обикновено да се доверяваш на инфлуенсъри (или водачи на мнения), за които се допуска, че би трябвало да са тествали даден артикул, с цел да дадат съответна оценка за него и да посъветват или да НЕ посъветват да изпробвате и вие.

Ето за какво има такава ярка граница сред инфлуенсър и инфлуенсър и си проличава супер доста кой го прави за наслаждение, с цел да е потребен (и въпреки всичко да завоюва нещо) и кой го прави единствено за припечелване, популярност и безвъзмездни образци.

Днес желаеме да ви срещнем с няколко дами, които са ни сграбчили окото в Instagram и които следим на драго сърце. Не претендираме, че описът е обстоен, даже в противен случай - ще се радваме, в случай че в мнения ни оставите оферти за ваши любимки в Instagram!

А преди този момент, в случай че още не ни следваш в Instagram - направи го СЕГА! На!

А ето и кои дами си заслужава да следвате съгласно нас!

- странник, фен на положителната храна, майка на две сладки момченца, брачна половинка, бизнес мацка. Да, тя е всичко това и съумява да съчетава нещата, въпреки да обича да ни демонстрира и другата страна на медала - когато проектите се объркат, децата се разболеят или просто не е твоят ден. Няма да я видите да предлага или популяризира нещо, което не е пробвала самата тя или не изповядва нейната философия за живота. Снимките от пътешествията ѝ са вълшебни, а описанията, потребните препоръки и готините места за ядене, които не пропуща да показа, са в действителност потребни и въодушевяват за идната ти почивка!

on May 28, 2019 at 11:51pm PDT

- Тя се дефинира като странник, авантюрист, фен на природата и повествовател на истории. Ние я дефинираме като слънчево къдрокосо момиче, което ни зашеметява със фотосите си от красиви дестинации и обожаваме да четем за всяко нейно последващо премеждие по света, на което ни прави съпричастни. Благодарение на Поли може да откриете страхотни дестинации, да разберете къде да хапнете, по какъв начин да стигнете, какво да вършиме. Тя ще ви заведе от точка А до точка Б, а в това време ще ви покаже и нейни обичани артикули, които в действителност употребява и харесва!

on Aug 23, 2019 at 8:46am PDT

- Признаваме си, че познаваме персонално тази хубавица с буйна коса и я обожаваме! Забавна, разбираща от кино, със характерно и мега сладко възприятие за комизъм. Тя няма да се пробва да ви продава кренвирши или кисело мляко от профила си, нито ще ви споделя какъв брой е готино да се мажете с "еди-кой-си " крем за лице. От нея и от профила ѝ за филми и сериали - , можете да научавате всичко най-ново от света на киното и малкия екран, да се посмеете на създаваните от нея мемета, да дегустирате вкусни десертчета дружно с нея и просто да се забавлявате на ежедневните парадокси, които от време на време ѝ се случват (като да влиза в онлайн кавги с плеймейтки)

on Aug 10, 2019 at 9:22am PDT

- Тя не просто предлага или популяризира. Тя тества, тя употребява, тя си дава нужното време и чак по-късно споделя мнение и то ИСКРЕНО мнение. Едно от дребното девойки в Instagram, които не пропущат да споделят освен плюсовете на даден артикул, само че и неговите минуси. За да може човек да вземе осъзнато и неполвияно решение дали самичък да опита даден артикул и дали той е подобаващ за него. Сладка, земна, лъчезарна - наслаждение е да я следваш!

on Jul 21, 2019 at 8:55am PDT

- една готина млада мама, която се занимава с блогърство от много време и е образец за това по какъв начин обществените мрежи могат да бъдат употребявани за положителни и смислени дела и за препоръки, които в действителност оказват помощ. В нейния профил няма да попаднете на нито една обява за артикул, който Поли не е тествала персонално. Ако нещо не й харесва - повярвайте ми, ще го разберете. Искрена, безапелационна и постоянно подготвена да помогне - една мама в Instagram, която би трябвало да следвате! Тя ще ви даде хрумвания освен за бебешката страна на живота, само че и къде да хапнете апетитен неделн брънч, къде да се разноските през уикенда и по какъв начин да оптимизирате бюджета си за облекла и други ежедневни покупки.

on Oct 9, 2018 at 10:46pm PDT

- Звезди е от тези девойки, които знаят какво е вярна хармония и по какъв начин да я реализиран. Профилът ѝ е наслада за сетивата. Заедно с индивида до нея основават вълшебни фрагменти с визулани достолепия, които би трябвало да печелят награди. Но не трябва да я следите единствено поради красивите ѝ фотоси. Тя ще ви опише доста смислени истории, ще ви покаже, че инфлуенсърите могат да взе участие в рекламни акции по моден и образован метод, който не се набива на очи, ще ви даде дозата уют, от която се нуждаете. Можете да разчитате на нея да изрази персонално и откровено мнение за продуктите, които употребява или са ѝ подарени, което е един голяяям плюс.

on Aug 24, 2019 at 1:44am PDT

- Полина е актриса, която може би познавате от сцената на Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “-Варна, само че от известно време се радваме и на видеата ѝ в нейния YouTube канал. Тя няма да ви досади с козметика и облекла, тъй като споделя най-много за обичаните си „ свръхчовеци “ (от Мари Кюри през Пикасо до Леонардо Ди Каприо ), здравословни привички и, несъмнено, какво е да си актриса у нас.

A post shared by (@pollynedkova) on Aug 11, 2019 at 2:29am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР