„Няма да коментирам думите на министър-председателя, а нашата позиция и

...
„Няма да коментирам думите на министър-председателя, а нашата позиция и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Искаме само да се спазва коалиционното споразумение

„ Няма да разясня думите на министър-председателя, а нашата позиция и най-много текста от съдружното съглашение на което ние държим. Ние сме лоялни съдружни сътрудници, политически правилни. В съглашението написа, че експертен екип ще оцени опциите за създаване на нова нуклеарна мощ или в Белене, или на площадката в Козлодуй, като реши икономическите и финансови параметри “, съобщи в коридорите на Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че държат само да се съблюдава съдружното съглашение, нищо повече.

„ Според мен е малко пресилено това напрежение, разговора е естествен. И през днешния ден аз пристигам от министерски съвет и беседвам обикновено по всички тематики обикновено с премиера. Това което би трябвало да се случи е да се свика този експертен състав, всяка партия да излъчи такива и те да създадат най-хубавото предложение за България “, съобщи още министърът на стопанската система.

По мотив Калоян Паргов и дали е допустимо да бъде изключен от Българска социалистическа партия, Нинова съобщи че не е осведомена към момента.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР