Няма да искам преформатиране на коалицията. Но не знам как

...
Няма да искам преформатиране на коалицията. Но не знам как
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Няма да искам преформатиране на коалицията

Няма да желая преформатиране на обединението. Но не знам по какъв начин сътрудниците от дребната коалиция, които не изложиха нищо като причини, само че плюха 30 дни против мен, против фамилията ми, против Джамбазки. Това не го намирам за патриотично. Това е помиярщина. Не желая да ми се извиняват, в случай че желаят да работим - да работим, в случай че не – да си потеглят по пътя. 

Така разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов прогнозните резултати от изборите за Европейски парламент, които отреждат 8% на партията му.

" Не знам какво ще желая от съдружните сътрудник. По време на тази акция от Атака плюха по Вътрешна македонска революционна организация, по мен, по цялата ни акция по един извънредно противен метод, нечестен, с големи неистини. Не знам по какъв начин на следващия ден ще се гледаме в очите ", добави той. 

Каракачанов още разяснява, че работата с съдружния му сътрудник няма да е лесна, само че НФСБ в лицето на Валери Симеонов е запазил " правилен и кавалерски звук ".

" Не мога да кажа какво значи, само че прави мъчно едно общуване или единодушие с тези хора ", отговори Каракачанов на въпрос дали това значи бракоразвод в дребната коалиция.

Той още благодари на всички " български патриоти ", които са дали своят вот доверие на Вътрешна македонска революционна организация и в частност на лидера на листата им - Ангел Джамбазки. 

" Оттук нататък ни чака доста работа. Той или още един от вероятните ни претенденти, които ще влязат в идващия европейски парламент ги чака доста по-сериозна работа в името на отбраната на българския народен интерес ", добави той.

" Тези 8% българи, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация, гласоподаваха за това да се спрат опитите с историята ни и с българското семейство, което се състои от мъж, жена и деца, а не от то, тя, родител 1 и родител 2. Казаха " не " на джендърската идеология, споделиха " не " на незаконната емиграция в Европа, не на Турция в Европейски Съюз ", завърши той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР