Няма да има емоции към никого, не дължа нищо на

...
Няма да има емоции към никого, не дължа нищо на
Коментари Харесай

Заев: В бъдещата ми политика няма да има емоции, не дължа нищо на никого

Няма да има страсти към никого, не дължа нищо на никого, съобщи македонският министър председател в изявление за предаването „ Нова политика “, представен от „ Дойче Веле “.
На 21 март, в неделя, македонският министър председател ще се изправи пред избор на доверие и обезпечаване на поддръжка за участие в СДСМ в качеството на претендент за нов мандат като ръководител на партията. В тази връзка той даде обещание сериозна промяна на СДСМ и възобновяване на вярата във върховенството на закона, признавайки в това време за дефекти в партийната си политика.
 Партията на Зоран Заев му гласоподава избор на доверие в неделя Партията на Зоран Заев му гласоподава избор на доверие в неделя
На 21 март, в неделя, македонският министър председател ще се изправи пред избор на доверие и обезпечаване на поддръжка за участие в СДСМ в качеството...
" СДСМ има своите дефекти и неточности, само че в никакъв случай не се е отклонявала от стратегическия път ", сподели той, само че също по този начин акцентира, че партията разполага с вътрешен потенциал за смяна и е почнала да изслушва жителите, да приема рецензия. Според Заев обаче това не е задоволително.
„ Направихме доста, само че не задоволително. Гражданите с съображение ни подлагат на критика в избрани сегменти “, склонен е Заев.
„ В момента разгласявам, че в случай че болшинството от членовете на СДСМ решат да управлявам партията, няма да има повече страсти към никого. Смятам, че не дължа нищо на никого ", сподели Заев, обявявайки поврат в политическата линия на партията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР