Някой може ли да излезе и да дефинира какво е

...
Някой може ли да излезе и да дефинира какво е
Коментари Харесай

Караджов: Някой да дефинира какво е „услуга на информационното общество“

Някой може ли да излезе и да дефинира какво е услуга на осведомителното общество, попита от парламентарната естрада Гроздан Караджов от ПГ на „ ИТН “.

Караджов изрази противоречие с препоръчаните промени в Наказателния кодекс от Божидар Божанов от ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, а точно, който без нужното по закон единодушие държи материални носители, съдържащи непознат обект на авторско право или сродно на него право, при което паричната равноценност на един или повече от обектите надвишава 70 минимални работни заплати и обектите надвишават 50 броя, или държи матрици за възпроизвеждане на такива носители, се санкционира с отнемане от независимост от 2 до 6 година и с санкция от 2 хиляди до 10 хиляди лева

„ Т.нар. торент тракери за споделяне на информация “, добави той.

Колегата му Тошко Йорданов означи, че въз основа на тези промени излиза, че „ всяко едно дете в тази страна е нарушител, в това число и родителите му “. „ В момента вие направихте над 90% от българското общество нарушители. Съжалявам, само че ГЕРБ сте овце “, безапелационен е той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР