Някой е направил фалшив профил с моите имена и снимки.

...
Някой е направил фалшив профил с моите имена и снимки.
Коментари Харесай

Направили фалшив профил на Георги Георгиев. Той: Не е вярно, че работя за борса за криптовалути

" Някой е направил подправен профил с моите имена и фотоси. Не се доверявайте на сходни профили в обществените мрежи. Фалшива вест е, че работя за борса за криптовалути. "

Това написа зам.-председателят на Столичния общински съвет и общински консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Георги Георгиев във Facebook.

 

Ето и цялата му обява:

 

Днес е денят на шегата, само че през днешния ден няма да си приказваме за смешки, а за подправени вести.


" Фалшива вест номер 1:

Столична община разгласи връщане в цялостен размер на такса " тротоарно право ". Обаче тя си е върната от 2 години и се заплаща без отстъпки от жителите и бизнеса оттогава до през днешния ден.

От кабинета на Терзиев оповестиха гордо на формалната страница на общината, че таксата " тротоарно право " още веднъж ще се заплаща в цялостния ѝ размер от 1 април тази година и по този начин щели да покачат приходите като положителни управленци, очевидно. Обаче тази такса беше понижена от нас поради КОВИД и върната в цялостния й размер отново от нас от 1 април, 2022 година

Това надали е екстравагантна смешка за 1 април. По-скоро оповестеното се дължи на непросветеност и към момента непознаване на материята от скъпоплатения ни към този момент кмет и екип заместници с 300% по-високи заплати. Качествената работа коства пари, очевидно...

Фалшива вест номер 2:

Работя за борса за криптовалути

Някой е направил подправен профил с моите имена и фотоси. Моля да докладвате подправената страница и да не се доверявате на сходни профили в обществените мрежи.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР