Някой ден, в далечно бъдеще или пък по-рано, ще срещнете

...
Някой ден, в далечно бъдеще или пък по-рано, ще срещнете
Коментари Харесай

Когато срещнете този, с когото винаги е трябвало да бъдете, ще го разберете!

 влюбени-се-прегръщат

Някой ден, в далечно бъдеще или пък по-рано, ще срещнете индивида, с който постоянно сте били свързани по някакъв метод. И ще откриете този човек даже без да полагате старания за търсенето. Няма да разберете кой е той, до момента в който не срещнете този човек.

Но незабавно щом за пръв път се погледнете един различен и си размените няколко реплики, ще го разберете. Всичко ще бъде някак друго. Някак особено. И ще го разберете.

Може да срещнете този човек на инцидентна среща, която е провел ваш общ другар. Или може просто да са ви заръчали да работите дружно над план офиса, въпреки в никакъв случай да не сте се виждали преди този момент.

Това е инцидентна среща. Може да ви се коства, че тя е излязла отвън надзор. Но в това няма нищо инцидентно и единствено ще го разберете ретроспективно. Това е била ориста, творяща вълшебни чудеса върху струните, които управляват живота ви.

Независимо от мястото на осъществяване, маниерите или случайността на вашата първа среща, ще има нещо особено в нея. в пространството ще витае избрана сила. Между вас ще премине искра, която никой от вас няма да може да пренебрегва.

И в този миг даже да не го осъзнавате, само че ще помните детайлите от тази среща през целия си останал живот.

В началото няма да мислите за това. Ще знаете, че при тази среща е имало нещо изключително, само че въпреки това към този момент толкоз пъти са ви разбивали сърцето и толкоз пъти са ви убивали от тъга, че към този момент не желаете да мислите за това. Практически сте се научили да се отнасяте песимистично към нещата.

Подготвилите сте се за това да бъдете човек, който не се надява на нещо, тъй като не желаете още веднъж да се изправите пред отчаяние.

Толкова доста пъти сте били ъв връзки, които не са били това, което желаете. Искате да останете в сигурност, тъй като ви е писнало да си имате работа с „ връзки “, в които се влагате единствено вие.

Не желаете сърцето ви да бъде разрушено още един път. Не желаете да претърпите още един скръбен край и от дълго време сте дали обещание на себе си, че няма да позволите на себе си още веднъж да изпитате такава болежка!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР