Няколко войници от САЩ нападнаха германски полицаи на главната железопътна

...
Няколко войници от САЩ нападнаха германски полицаи на главната железопътна
Коментари Харесай

US войници нападнаха германски полицаи след спор в дискотека в Нюрнберг, служител на реда е ранен

Няколко бойци от Съединени американски щати нападнаха немски служители на реда на основната железопътна гара в град Нюрнберг в Южна Германия. При случая има ранен служител на реда, съобщи ДПА, базирайки се на немската полиция.

До случая се стигнало, откакто бойците влезнали в спор между тях в събота вечерта, до момента в който се готвели да изоставен локален нощен клуб. Федералната полиция се намесила и изгонила участващите в разногласието от клуба, като е трябвало и наложително да смъкна 21-годишен боец от сцената.

След това обаче няколко бойци от групата почнали да пазят сътрудника си и най-после нападнали чиновниците на полицията.

Раненият в случая служител на реда е бил откаран в болница, а немската полиция е почнала следствие против трима от бойците за принуждение, довело до телесна щета, и оказване на опозиция против служители на реда.

Войниците от Съединени американски щати, забъркани в случая, пък са били предадени на военната полиция на Съединени американски щати в немския град Вилсек, който се намира на към 80 км източно от Нюрнберг, където е ситуиран един от петте гарнизона на американската войска в района.

 

Източник: Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР