Няколко са пътищата в областта, които вече могат да се

...
Няколко са пътищата в областта, които вече могат да се
Коментари Харесай

Пътят за Карлово е номер 1 сред трасетата убийци

Няколко са пътищата в региона, които към този момент могат да се похвалят като " писти убийци ". На челно място е трасето сред Пловдив и Карлово. То е водач както по брой произшествия, по този начин и по починали. Само преди няколко дни в сектора сред селата Граф Игнатиево и Труд стана челен удар сред кола и товарен автомобил. На място почина 40-годишен водач. 

Сред смъртоносните пътища към този момент се подреди и ​трасето Пловдив-Първомай-Хасково, което се разписа с две жертви в понеделник вечерта. Лидерско място имат също Асеновградско шосе и Автомагистрала " Тракия ", където през годината имаше ​няколко натрупа.

В челната ранглиста по ПТП-а е също пътят Пловдив-Асеновград-Смолян, в чийто обхват попада Околовръстното. Характерното при него обаче е, че има огромен брой ранени, само че рядко там има починали. Освен по републикански и общински пътища край Пловдив, на територията на града също се записват солидно количество произшествия. 

Тенденцията сочи, че постоянно след ремонт и слагане на нова настилка водачите си разрешават по-висока скорост, с което трансформират ​пътя в смъртоносна спортна писта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР