Няколко минути до началото на протеста на земеделските производители, който

...
Няколко минути до началото на протеста на земеделските производители, който
Коментари Харесай

Земеделци блокираха пътя от Пазарджик към АМ Тракия СНИМКИ

Няколко минути до началото на митинга на земеделските производители, който ще бъде в региона на пътя сред Пазарджик и Гелеменово при разклона за с. Сарая, от ОД Министерство на вътрешните работи – Пазарджик осведомят водачите на МПС, че краткотрайно ще бъде блокиран методът към Автомагистрала „ Тракия “ и придвижването към пътен възел „ Гелеменово “ краткотрайно ще бъде прекратено.

За задачата всички, които пътуват по посока Бургас и София могат да употребяват за напредване към регионалния град два различни маршрута: единият е през пътен възел „ Калугерово “ и околните обитаеми места, а другият – през пътен възел „ Цалапица “ и от там по основен път I-8 по посока за гр. Пазарджик.

Това ще бъде в границите на няколко часа до момента в който завърши днешния митинг. От ОД Министерство на вътрешните работи – Пазарджик предлагат на водачите на МПС да карат с по ниска скорост и с нараснало внимание. На всички съществени кръстовища към метода на Пазарджик са ситуирани патрулни екипи на Сектор „ Пътна полиция “ и районно управление (на МВР) – Пазарджик.









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР