Паркирането из големите градове на страната се превръща във все

...
Паркирането из големите градове на страната се превръща във все
Коментари Харесай

Майсторска маневра: Комби презве зебра, но оправдаха водача СНИМКА

Паркирането из огромните градове на страната се трансформира във все по-трудна задача, а неуместните нарушавания на водачите, свързани с намирането на място за колата, стигат нови висоти.

Подобна е и идната " майсторска " маневра от Велико Търново, където лидер с комби завладял " зебра ", с цел да разположи возилото си на нея. Колата може да бъде забелязана перпендикулярно на маркировката, заемайки голяма част от ширината й.

Случката е снимана в следобедните часове на петъчния ден, а търновци настояват, че пешеходната пътека се намира в региона на учебно заведение.

Докато болшинството от локалните недоволстват поради проявата, която дефинират за нагла, се намират и техни съграждани, които оправдават решението на лидера. Причината? Често места липсват, а учениците би трябвало да се вземат от учебно заведение.

Вижте някои от мненията, провокирани от нарушаването:

  " Какво като е спрял там? Проблем? Взема си детето и? Какво следва - единствено фотоси и мнения! ", оправдава видяното мъж.

  " Като виждам, това е към ОУ " Бачо Киро " и е снимано към 17.30 часа. Не знам дали някой тук ще разбере какъв брой е значимо в 17.35 часа да си вземеш детето ", написа Найден М.

" Следващият отляво не е по друг, само че е една концепция по-малко безочлив, другояче и двамата имат еднообразно възприятие за безотговорност! ", счита Георги М.

" Аман от м *и, които си мислят, че са безнаказани. Как не вкарат британската система за наказване на такива " вярно паркирали ", гневи се Диана Д.

" Сигурно се е развалил ", допуска Венко А.

" Най ме кефят, като спрат на " зебрата " и слязат от колата, и автоматизирано стават пешеходец на " зебра ", аз приближавам с колата и ме гледат безочливо дали ще им спра, тъй като видиш ли са на " зебра ", споделя наблюданията си Иво И.

" Нямаме просвета ", установи Цонка Ц.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР