Няколко криптовалути показват позиции на покачване заради очаквания бичи сезон.

...
Няколко криптовалути показват позиции на покачване заради очаквания бичи сезон.
Коментари Харесай

Цената на Solana показва сила, но потенциалната възвръщаемост на Bitcoin Spark е по-висока

Няколко криптовалути демонстрират позиции на повишаване поради упования бичи сезон. Solana е измежду цифровите валути, които демонстрират напредък, защото набират известност в промишлеността.

Въпреки това Bitcoin Spark има голям капацитет да накара физически лица и рискови капиталисти да се причислят към блокчейн технологията. Платформата разполага с нов механизъм, който ще помогне за линейното систематизиране на премиите.

Прогноза за цената на Solana (SOL)

Solana, крипто платформа, стартирана през 2020 година, беше основана, с цел да се оправи с проблемите на мащабируемостта и генерирането на децентрализирани приложения. Родният токен на блокчейна е SOL и се употребява като газ в границите на общността.  

Според анализаторите екосистемата на SOL е повишена с 63% през първото тримесечие. След като наскоро доближи най-високия си дневен размер на търговия през тази година растежът на Solana през третото тримесечие може да бъде още по-висок. В резултат на това доста вложители купуват Solana за да усилят размера на портфейлите.



Възвръщаемостта на Bitcoin Spark е висока

Bitcoin Spark е новият участник в блокчейн пространството, който ще направи промени във връзка с провокациите в границите на други блокчейн. Платформата беше открита от Стивън Курц (който има умения за ръководство на проекти) и Дейвид Ашфорд (разработчик на приложения). Двете лица имат фоново схващане за технологията на счетоводната книга. Пътната карта на платформата е добре обяснена; затова новаците в промишлеността могат да схванат от началния стадий към стартирането.  

Местният токен на платформата е BTCS и се употребява като газ при осъществяване на транзакции в границите на екосистемата. Токенът служи още и за заплащане на участниците в плана в областите на добива и стейкинга. Максималното предложение на BTCS е 21 милиона, като множеството токени ще бъдат разпределени за награди за рандеман, идното обществено ICO, ликвидност и тържища, както и за отборни токени.  

Първият стадий на ICO ще стартира на 1 август с цена от $1.50 и 20% бонус. Ранните вложители на плана ще придобият 800% облага по време на стартовия интервал, плануван за 30 ноември, когато токените BTCS ще доближат цена от $10 за монета.

Когато става въпрос за рандеман, Биткойн е водещата платформа. Мрежата обаче не благоприятства равномерното систематизиране на добивната мощ. Тази активност се прави от огромните участници, които имат капитал и могат да си разрешат минно съоръжение и изчислителна мощ.  

Bitcoin Spark разполага с нов способ за отдаване чартърен на изчислителна мощ на своите клиенти. Следователно всеки, който се стреми да добива, ще би трябвало да има достъп до мрежова скорост от 50 Mbps в електронните устройства.

Повечето крипто платформи имат един метод за генериране на доходи – интервалът на продажба. Bitcoin Spark обаче разполага с две средства за генериране на доходи. Първият доход се събира посредством наемане на изчислителна мощ, при което потребителите я закупуват посредством BTCS. Екипът ще употребява 3% от приходите за поддръжка, обслужване и доходи. Вторият метод за генериране на доходи е посредством реклами, при които дребна неизползвана част от уеб страницата и приложението разпространява други планове. Потребителите обаче имат право на глас, с цел да не одобрят дадена реклама, в случай че не им подхожда.

Заключение

Проекти като Solan са в крипто сферата от 2020 година насам и са набрали известност в международен мащаб. Новата платформа, наречена Bitcoin Spark, обаче се смята за опция на Биткойн заради способността ѝ да съчетава 2 консенсусни механизми – доказателство за залог (PoS) и доказателство за работа (PoW).  

Крипто запалянковците и специалистите считат, че стадиите на плана са добре дефинирани и имат мощна маркетингова тактика, водеща до приемането му от локалните цифрови валути. Платформата също по този начин извежда централизацията при добива, откъдето произтичат и по-високите оценки.  

За повече информация по отношение на Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР