Няколко километра е опашката сутрин от автомобили на изхода на

...
Няколко километра е опашката сутрин от автомобили на изхода на
Коментари Харесай

Трафик по време на пандемия: Километрично задръстване между Перник и София

Няколко километра е опашката заран от коли на изхода на Перник в посока София. Трафикът е извънредно усложнен – за 25 минути се изминава към 1 км. от трасето.

Вече пети работен ден прекосяването към регионалните градове в страната става единствено с основателна причина и документи.
Облекчават прекосяването през КПП-тата в регионалните центрове Разпоредиха при какви условия ще се пропущат предпочитано транспортни средства
Според жителите на миньорския град новата заповед на министъра на опазването на здравето единствено затруднява придвижването, тъй като огромна част от тях работят в столицата и им се постанова всекидневно да пътуват.

Снимка: btvnovinite.bg

Петима служители на реда ревизират нужните документи. Проверката на водач лишава по-малко от минута.
Вода от " Бели Искър " потече в Перник В миньорския град режимът към този момент ще е с подаване от 6 ч. до 22 ч.
Освен по служебни отговорности, хора могат да минават през КПП-тата за полагане на грижи за родственици, при разлика сред непрекъснат и сегашен адрес, както и за доставяне със артикули от първа нужда, при липса в обитаемото място.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 264 0 3 8 Света 532263 454 24090 124349 Заразени* Нови Починали България 264 0 3 Света 532263 454 24090
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР