Няколко души са пострадали при масово сбиване в Ботевград, съобщиха

...
Няколко души са пострадали при масово сбиване в Ботевград, съобщиха
Коментари Харесай

Масов бой с кирки и павета в Ботевградско: Петима са настанени в болница, един от тях се бори за живота си

Няколко души са потърпевши при всеобщо сборичкване в Ботевград, оповестиха от ОДМВР-София.

Около 11:30 часа на 3 май в РУ-Ботевград постъпил сигнал за зародило всеобщо сборичкване на центъра на село Скравена. На място неотложно били изпратени полицейски екипи, които открили, че членовете на две семейства са влезнали в разпра , употребявайки разнообразни сечива, дървени пръти, лопати и павета. След своевременната интервенция на униформените сбиването било прекъснато и редът в селото – възобновен.

За период до 24 часа са били арестувани трима мъже . Пострадали са две дами и трима мъже, един от които с фрактура на черепа, вследствие нанесен удар с кирка , с заплаха за живота. Петимата са настанени за лекуване в болнични заведения. Установени и разпитани са били свидетели-очевидци на станалото и по случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.

След привършване на процесуално-следствените дейности в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 115, вр. член 18 от Наказателен кодекс е бил притеглен 19-годишен гражданин на селото . С прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Грандиозно събитие в Бургас: Очакват се легендите на BRAVE CF и мач за купа

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР