Шестима са отличницитеТракийският университет в Стара Загора изпрати поредния випуск

...
Шестима са отличницитеТракийският университет в Стара Загора изпрати поредния випуск
Коментари Харесай

116 студенти с дипломи за ветеринари в Стара Загора

Шестима са отличниците

Тракийският университет в Стара Загора изпрати следващия випуск абитуриенти по ветеринарна медицина.  През тази година се дипломираха 116 ветеринарни лекари. Те са освен от страната, само че и  от чужбина. 

Има абитуриенти от Англия, Ирландия, Канада, Гърция и Кипър, оповестиха от единственото висше учебно заведение у нас, което реализира образование по тази компетентност и има одобрени обичаи в подготовката на бъдещите ветеринари.
От вуз- а означават, че шестима от приключилите студенти, вземат дипломи с отличен триумф, а 18 - с доста добър триумф. 
Сред първенците на випуска най – високи са резултатите на доктор Дарина Иванова и доктор Михаела Иванова. И двете млади ветеринарни лекарки приключват с триумф отличен /5,78/. 

Те получиха дипломите си от ректора на университета проф. доктор Добри Ярков. Награди и дарове за най-хубавите абитуриенти имаше и от декана на ветеринарномедицинския факултет доцент д.р Лазарин Лазаров, от бизнес-партньори на университета, представители на държавни и локални институции. 

Това стана на специфична празнична гала за изпращане на випуска в университета. 

„ През 2024 година магистърски дипломи взеха и 11 студенти по магистърската стратегия „ Интегрирани системи за ръководство на качеството и сигурността на храните “, допълниха още от висшето учебно заведение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР