Няколко десетки американски щата са завели колективен антимонополен иск срещу

...
Няколко десетки американски щата са завели колективен антимонополен иск срещу
Коментари Харесай

37 щата заведоха антимонополен иск срещу Google в САЩ

Няколко десетки американски щата са завели групов антимонополен иск против американския софтуерен колос Гугъл, съобщи прокурорът на Ню Йорк Летиция Джеймс.
„ Аз, дружно с 37 сътрудници от други щати, завеждаме дело против Гугъл, с цел да прекратим върху услугата за търсене на информация в Интернет “, написа Джеймс в Tуитър.
 Вижте какво търсиха най-вече българите в Гугъл през 2020г. Вижте какво търсиха най-вече българите в Гугъл през 2020г.
През 2020 година човечеството се сблъска световната пандемия от ковид, която промени напълно метода ни на живот. Това естествено се о...
Това не е първият път, когато държавното управление на Съединени американски щати завежда дело против Гугъл. На 20 октомври Министерството на правораздаването на Съединени американски щати заведе дело против Гугъл, потвърждавайки, че компанията упражнява монопол върху търсенето и рекламата посредством съглашения за изключителни права.
В сряда, 16 декември, група щати, водени от основния прокурор на Тексас, заведоха обособен иск, също засягащ в онлайн рекламата.
Гугъл от дълго време отхвърля изказванията за монопол, заявявайки, че работи в изгода за потребителите, и назова антитръстовото дело на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати безпричинно., РИА Новости
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР