Няколко чуждестранни футболисти се очаква да дойдат на проби в

...
Няколко чуждестранни футболисти се очаква да дойдат на проби в
Коментари Харесай

Локомотив взима на проби двама нигерийци

Няколко задгранични футболисти се чака да дойдат на проби в Локомотив (Пловдив) за старта на зимната подготовка. " Мач Телеграф " оповестява, че измежду тях сигурно ще има най-малко двама нигерийци. Става въпрос за бранител и нападател.

Селекцията в Локо (Пд) продължава, въпреки още да няма удостоверение за договорка с ЦСКА 1948 за желаните от " алените " футболисти, от които в клуба чакат сериозен доход. За пролетния дял в състава на Александър Томаш към този момент са сигурни нидерландецът Джовани Трупе (десен бек) и естонецът Ерик Copга (нападател). При състояние, че най-малко Бирсент Карагарен и Матеус преминат при " алените ", Локо сигурно ще притегли и ново крило. Ако се удостовери първичната сделка за пакетна договорка, която да включва още Райън Бидунга и Джовани, ще се търси и нов централен бранител.
 Юношески национал на Бразилия отива в Локо (Пд), в случай че се стигне до договорка с ЦСКА 1948 Юношески национал на Бразилия отива в Локо (Пд), в случай че се стигне до договорка с ЦСКА 1948
Към момента от Локо демонстрират интерес към десния бек на Спортист (Своге) Богдан Костов, само че от втородивизионния клуб желаят трансферна сума. Същото се отнася и за Септември, който няма да пусне без пари левия си защитник Мартин Ачков. На " Лаута " се надяват обаче, че ще съумеят да вземат футболиста от лятото като свободен сътрудник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР