Няколко часа след нескопосаното и нагло паркиране на Георги Иванов,

...
Няколко часа след нескопосаното и нагло паркиране на Георги Иванов,
Коментари Харесай

Репатрираха колата на Гонзо, развалиха му празника!

Няколко часа след нескопосаното и безочливо паркиране на Георги Иванов, колата на техническия шеф в БФС беше вдигната от " паяк ". Разбира се, това не остана неусетно от поданици на столичния квартал " Манастирски ливади ", където Гонзо върви постоянно, а повода е ясна - похождения за търсене на женски милувки при една избрана млада дама.

Оказа се, че Иванов - един от любимците на синята аудитория, върви там по-често от предстоящото, а паркиранията му са негова запазена марка - методът, по който беше паркирал през вчерашния ден на празника на влюбените - 14 февруари.

След публикувани фотоси с едно от возилата на Гонзо, имаше ответна реакция и до момента в който той е бил уединен с засуканата съгласно някои жена, колата му е била вдигната, та се е наложило той да бърза след това с такси да един от наказателните паркинги и да " я освободи ".

След новата порция фотоси на хора от квартала и оповестени в другите групи във Facebook, несъмнено, това развихри сериозна полемика и мнения.



Предлагаме ви някои от по-интересните:

" Скъпо му излезна еб***то ", написа Жельо Коларов, който беше репликиран от Ив Бояно: " Има пари, угажда си! ".

Разбира се, имаше и още по-шегаджийски мнения, като този на Цветомир Костовски: " Много зависи какъв брой е хубаво това гадже. Аз не бих паркирал по този начин, само че в случай че е доста хубаво, можеше да оставя колата да остане на паркинга за една нощ ".

А Петър Пачов е сбит: " Развалиха му празника! "

Сега мнозина се питат по какъв начин е реагирала жена му на всичките тези фотоси и изказвания за похожденията на Георги Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР