Някои твърдят, че той е бил хирург. Според други -

...
Някои твърдят, че той е бил хирург. Според други -
Коментари Харесай

Поли, Ани, Елизабет, Катрин и Мери Джейн: Историята на жените, които Джак Изкормвача е убил

Някои настояват, че той е бил хирург. Според други - анормален вманиачен, а може би месар, принц, художник или фантом. Убиецът, прочут на историята като Джак Изкормвача, тероризира Лондон преди 135 години. През идващото столетие той е всичко за всички, тъмна сянка, върху която стоварваме страховете и настройките си.

Но за пет дами Джак Изкормвача не е именит фантом или воин от детективски разказ - той е индивидът, който ужасяващо е поставил завършек на живота им.

" Джак Изкормвача е бил действителен човек, който е убивал действителни хора ", декларира историкът Хали Рубенхолд, чиято книга " Петте " разказва живота на жертвите му. " Той не е бил легенда. "

Кои са били тези дами? Те са имали имена: Мери Ан " Поли " Никълс, Ани Чапман, Елизабет Страйд, Катрин Едоус и Мери Джейн Кели. Те имаха и очаквания, близки, другари, а в някои случаи и деца. Животът им, всеки един от тях неповторим, споделя историята на Лондон през XIX век - град, който ги изтласква в периферията и им обръща повече внимание като на мъртви, в сравнение с като на живи.

Examples of artistic letters Jack The Ripper wrote to the police and others.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР