Някои топ мениджъри смятат, че трябва да работите през почивните

...
Някои топ мениджъри смятат, че трябва да работите през почивните
Коментари Харесай

Работата през почивните дни: ще ви направи ли по-успешни?

Някои топ мениджъри считат, че би трябвало да работите през почивните дни, с цел да постигнете триумф в днешния " обвързван " свят. Други акцентират значимостта на това да определяте граници и да можете да прекъсвате " връзката ", когато е належащо, написа CNBC.

6 милионери и консултанти от групата на The Oracles, където са събрани едни от най-хубавите бизнесмени и изпълнителни шефове в света, дават своето мнение по тематиката.

1. " Как прекарвате времето си, приказва доста за това какво цените "

" Като водач би трябвало да имате ясното чувство за цели и способността да казвате не.

Моите съществени цели са работата и фамилията. За работа във всеки един миг имам лист с три неща, върху които работя, които прибавят действителна стойност за нашите клиенти, членовете на екипа и акционерите. Имам три деца на възраст 16, 14 и 12 година Тъй като пътувам през седмицата, когато съм си у дома не излизам и обричам уикендите на фамилията си, като всеки петък си вършим дружно вечеря.

Вярвам, че изборите, които вършим стават нашите дейности, дейностите привички, а те се трансформират в част от характера ни. Смятам също, че по какъв начин прекарвате времето си, приказва доста за това кое е значимо за вас. "

- Марла Бек, съосновател и изпълнителен шеф на Bluemercury, добита от Macy`s за 210 млн. $, основател на козметичните компании M-61 Skincare и Lune+Aster

2. " Балансът сред работа и персонален живот е мит "

" Балансът сред работата и персоналния живот е мит. Не превключвам от едното към другото, а всичко се случва по едно и също време. Не се насилям да работя повече или по-малко. Работя колкото е належащо и завършвам, когато реша. Виждам постоянно брачната половинка си, тъй като е част от компанията. Правя си ваканции, само че рядко изключвам себе си изцяло от работата. Създал съм живот, в който не е належащо да пътувам, с цел да не изгубвам време в колата. Така постоянно съм на среща за тези, които разчитат на мен без значение дали брачната половинка ми желае да си вземем почивен ден или екипът ми има потребност от мен, до момента в който съм на отмора. "

- Пач Бейкър, създател и изпълнителен шеф на Mobius Media Solutions

3. " Успехът изисква създаване на положителни взаимоотношения непрекъснато "

" Когато притежавате личен бизнес, потребностите на клиентите ви би трябвало да са приоритет. Няма почивен ден, изключително в пазара на недвижими парцели. Да не работиш през уикенда просто не е вид, тъй като тогава множеството хора търсят нов дом. За да постигнеш триумф в недвижимите парцели, се изисква работа 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината.

За триумфа на всеки бизнес е нужно да сте налични, отзитчиви и насочени към положителното обслужване на клиентите си.

Преди края на всеки ден отстранявам време да отговоря на всички имейли и известия в обществените медии, тъй като всичко е обвързвано с построяването и поддържането на положителни взаимоотношения. "

- Доти Херман, основен изпълнителен шеф на Douglas Elliman, компания за недвижими парцели с повече от 27 милиарда $ годишни продажби

4. " Не би трябвало да вършим разлика сред работните дни и уикенда "

" Разграничаването сред работите дни и уикенда е част от казуса. Въпреки че несъмнено можем да разграничим по кое време е време за работа и по кое време не е, действителната идея за работа се е трансформирала доста. Определянето на салдото сред професионалния и персоналния живот не е единствено до отделянето на работните и почивните дни, а е по-скоро до салдото, който приказва за метода ви на работа. За мен не е нужно да работя всичките 40 часа на обичайна работна седмица. Така до момента в който неделя заран е най-хубавото време за мен да наваксам с имейлите, в петък следобяд може да ме намерите на поход в Колорадо. "

- Денис Найджар, съосновател на AccountingDepartment.com, виртуална счетоводна услуга за дребни предприятия

5. " Границите ще ви освободят "

" Предприемачите могат да изградят бизнес, който или им служи, или ги поробва. Когато стартирах, оставих бизнесът да ме управлява, само че с течение на времето дефинирах нужните за мен граници, без значение дали става въпрос за уикендите, сутрините или вечерите и съумях да си осигуря нужното пространство. За мен това беше ключът. Сега упълномощавам незабавни задания като обслужване на клиенти и продажби, с цел да мога да се съсредоточа върху огромната картина - развиването на бизнеса. Ако осъзнаете, че времето не ви стига, одитирайте дилемите си, с цел да идентифицирате натоварването в работата си. "

- Райън Доси, брокер на недвижими парцели и вложител, който има повече от 125 парцели чартърен в Средния Запад, създател на Call Porter и Ballpoint Marketing и сътрудник в Stewardship Properties

6. " Където и да сте, бъдете там изцяло "

" Като предан брачен партньор и татко на три дребни деца, който цени персоналното време ангажирам вечерите и уикендите за фамилията си.

Фокусирам се и работя старателно в делничните дни, с цел да мога да си разреша това. Работата е част от живота ми и е моя задача. Обичам това, което върша и ще го работя даже и да печеля от лотарията, тъй че съм приобщил фамилията си в общата цел. По този метод, в случай че се наложи да ревизира имейли, да се обаждам, да пътувам, да работя вечер или през уикендите, не е огромен проблем. Просто би трябвало дa се възнамерява авансово и да се поддържа връзка намерено. Много хора мислят за фамилията си, до момента в който са на работа и за работа, до момента в който са със фамилията си по тази причина където и да сте, бъдете там напълно. "

- Tом Шие, изпълнителен шеф на Crimcheck, член на консултативния съвет за Defy Ventures, съветник в Tiny Devotions /money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР