Някои търсачи на силни усещания описват бънджи скоковете като преживяване,

...
Някои търсачи на силни усещания описват бънджи скоковете като преживяване,
Коментари Харесай

Въже се скъса по време на бънджи скок, човекът оцеля

Някои търсачи на мощни чувства разказват бънджи скоковете като прекарване, близо до гибелта, само че малко на брой са били толкоз близо до нея, колкото един човек, който съумя да оцелее след скъсването на бънджи въжето си в Тайланд, съобщи CNN.

Кадри от ужасяващия случай възпламениха мрежата тази седмица, откакто 39-годишният екскурзиант от Хонконг показа клипа в профила си.

Потърпевшият, поискал да бъде именуван Майк, направил бънджи скок, до момента в който е на отмора през януари тази година.

За благополучие, скокът енад водна маса.Въжето на бънджито се скъсало, а Майк паднал във водата.

„ Паднахна лявата си страна, тъй че пострадванията бяха по-сериозни там. Чувствах се като че ли съм пребит “, описа Майк пред CNN.

Свидетели на гмуркането састанали неговиприятели, с които са били в приключенския парк Changthai Thappraya. Разположен в северозападната част на Патая, увеселителният парк предлага действия, вариращи от зиплайн до пукотевица.

Майк показа, че в началото е отишъл в парка, с цел да тества стрелбището, само че е събрал храброст да скочи с бънджи, откакто приятелите му са го провокирали.

„ Беше доста високо, тъй че затворих очи.Планирах да отворя още веднъж очите си, когато отскоча назад. Разбрах, че въжето се е скъсало, когато отворих очи и бях заобиколен от вода “, описа Майк.

Той съумял да изплува още веднъж и да плува, макар че краката му биливързани дружно с долната половина на скъсаното бънджи въже.

„ Ако индивидът не може да плува, в такава обстановка ще има огромни проблеми “, сподели той. Майк изясни, че паркът е възстановил разноските за скока му и е платил за рентгеново и ултразвуково сканиране в Тайланд.

Нитхит Интим, създател на парка, удостовери, че случаят се е случил и сподели, че за първи път става очевидец на сходно нещо.

„ След като въжетосе скъса, нашият личен състав веднагаизвади човекаот водата и го попита дали е добре. Майк сподели, че усеща болежка и го закарахме в болничното заведение “, съобщи той пред CNN.

Интим добави, че Майк е подписал освобождение от отговорност, преди да скочи, като сподели фотография на документа.

„ Екипът изясни, че в случай че се случи акцидент или произшествие, нашата компания ще компенсира медицинските сметки, само че клиентът не може да желае отплата за различен тип разноски “, посочи Интим.

Той добави, че паркът би бил подготвен да заплати всички спомагателни директни медицински разноски в Хонконг, в случай че бъдат предоставени разписки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР