Някои руски офицери се опасяват, че пълномащабно нахлуване в Украйна

...
Някои руски офицери се опасяват, че пълномащабно нахлуване в Украйна
Коментари Харесай

Руски офицери се опасяват, че нахлуване в Украйна ще е по-трудно, отколкото смята Путин

Някои съветски офицери се притесняват, че пълномащабно навлизане в Украйна ще бъде по-скъпо струващо и по-трудно осъществимо, в сравнение с си показват съветският президент Владимир Путин и други водачи на Кремъл. Това излиза наяве от и разкрити пред Си Ен Ен от четирима души, осведомени с разузнаването.

Трима от източниците показват, че измежду колебаещите се има чиновници от съветското разузнаване и военни оперативни чиновници.

Длъжностните лица също роптаят, че проектите им са разкрити и оповестени обществено от западните страни.

Няма доказателства, че тези чиновници се опълчват на цялостния проект или ще се разпалват против заповедите на Путин, прецизират двама от източниците. Трети, осведомен с американското разузнаване, отбелязва, че Русия има професионална войска, от която се чака дейно да извършва заповедите на Путин.
 Reuters: Русия има 70% подготвеност за навлизане в Украйна
Reuters: Русия има 70% подготвеност за навлизане в Украйна

Продължава предислоцирането на спомагателни тактически групи...

Все отново съветските чиновници в защитата считат, че ще бъде мъчно, показва почитан европейски чиновник. От оценките, които виждаме, излиза наяве, че някои хора от съветската защита фактически не схващат какъв е проектът на играта , проучва той.

Съгласно американски източници редица съветски публични лица не са осведомени за това по какъв начин ще се реализира нападението и в каква посока ще поеме то. Следователно не е ясно дали Путин ще реши да предприеме директна инвазия в Киев, или ще разпореди многостранна офанзива против разнообразни елементи от украинската граница.

Източниците разясняват, че информацията на американското разузнаване какво ще бъде окончателното решение на Путин по отношение на нападението към момента са доста лимитирани, защото оперативните чиновници на по-ниското равнище в армията постоянно са изолирани от Путин и най-висшите съветски чиновници.
 Нюланд: Съединени американски щати имат 18 сюжета при положение на съветска инвазия в Украйна
Нюланд: Съединени американски щати имат 18 сюжета при положение на съветска инвазия в Украйна

Кибератаката в Украйна е по " положителните остарели съветски способи на съветското разузнаване за дестабилизиране на държавни управления "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР