Някои продукти се слагат в хладилника веднага след купуването. Това

...
Някои продукти се слагат в хладилника веднага след купуването. Това
Коментари Харесай

Преди да сложите храната в хладилника, задължително проверете това

Някои артикули се поставят в хладилника незабавно след пазаруването. Това е абсолютно условие за замразените храни, като пилешкото и каймата да вземем за пример. Още в магазина ги завиваме в няколко пласта хартия или найлоново фолио, които имат задоволителна изолационна дарба, а у дома незабавно ги слагаме на най-студеното място в хладилника или камерата.

Недоизядената или прясно приготвената храна обаче, оставяме първо да изстине и тогава прибираме в хладилника. Топлото ястие въздейства зле върху топлинно - енергийната активност на охлаждащото устройство. Нежеланите миризми се всмукват от останалите артикули и се образува повече лед.
Прочетете това и ще започнете да съхранявате храната по различен метод
За да предотвратим развалянето на питателните артикули, като се изключи че би трябвало да ги консумираме в точния момент, е належащо и да знаем главните п...
Прочети повече
Освен това хладилникът изразходва доста по-голямо количество електрическа енергия и време, с цел да охлади тези храни. Особено доста се затруднява процесът на изстудяване, в случай че топлата храна е покрита с фолио или похлупак.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР