Някои жени от раждането си са надарени с качества, които

...
Някои жени от раждането си са надарени с качества, които
Коментари Харесай

Вижте кои са НАЙ-добрите съпруги сред зодиакалните знаци

Някои дами от раждането си са надарени с качества, които ги трансформират в идеални съпруги, за които доста мъже желаят да се оженят. И това значително зависи от зодиакалния знак на индивида.

Например, някои дами съзнателно се държат по подобен метод, че да привлекат вниманието на противоположния пол и изцяло да се съобразят с упованията на всички мъже по отношение на „ идеалната брачна половинка “. И даже не би трябвало да се преструват на толкоз специфични.  Вижте кои са най-желаните дами, съгласно тяхната зодия
Стрелец
Жената Стрелец постоянно знае тъкмо какво желае. Много елементарно е да се откри общ език с нея - даже прочувствените прояви минават бързо и без особени последствия. А дамите Стрелец са едни от дребното, които знаят по какъв начин да съчетаят две на пръв взор несъвместими неща - вкусно готвене и съвършена фигура. Просто не очаквайте, че тя ще направи тъкмо това - тази жена има задоволително ползи с изключение на персоналния си живот.

Освен това жената-Стрелец ясно знае какво е персоналната независимост и за какво тя би трябвало да се съблюдава. И тя е в положение разбираемо да изясни това на брачна половинка си, с цел да резервира персоналното си пространство и да го научи на същото.

Жената Стрелец в никакъв случай не скучае - тя постоянно има куп забавни хрумвания, също така, основани особено за взаимно осъществяване. А интензивният и самостоятелен метод на живот като цяло е източник на нови тематики за диалог.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР