Някои хора може да си помислят, че танците на пилон

...
Някои хора може да си помислят, че танците на пилон
Коментари Харесай

Тя е на 53, баба е, но е и една от най-добрите танцьорки на пилон

Някои хора може да си помислят, че танците на стълб са единствено за млади дами, само че една баба от Флорида потвърждава, че бъркат. 53-годишната Кери Бърнет споделя, че е в най-хубавата си форма. И това е по този начин, тъй като стартира да танцува на стълб преди три години.
 Сара Гюртс - момичето с рядко генетично кожно заболяване, чиято кожа е сбръчкана като на баба
Тя е единствено на 31, въпреки кожата ѝ е сбръчкана като на баба

Историята на Сара Гюртс

Тя освен е в разцвета на силите си, само че сега изкарва прехраната си, като учи другите на изкуството на танца на стълб. Кери споделя за трансформиращото си пътешестване, заявявайки: " Беше толкоз късно в живота, само че за първи път се почувствах добре от вътрешната страна и извън. " С непоколебима почтеност тя споделя дълбокото си възприятие на задоволство, приписвайки новооткритото си благополучие на поврат на ориста.

" Имам възприятието, че ориста в действителност сложи това на пътя ми, освен с цел да възстановя тялото си, само че и с цел да се освободя от негативността, която идва с него ", прибавя тя, въплъщавайки дух на резистентност и себеоткриване, който продължава да въодушевява мнозина.

В прям роман за ранните си битки пред Bright Side, Кери разкрива мъчителната борба, която е водила против едно хранително разстройство. От нежна възраст тя таи фантазии за танцова кариера - желания, които в последна сметка са безмилостно смазани, когато ѝ споделят, че не се вписва в стандартите за хубост на обществото, до момента в който посещава учебно заведение за театрални изкуства като млада.
 Керстин Тристан - тя е на 56, към този момент е баба и харчи всичките си спестявания, с цел да татуира цялото си тяло
Тя е на 56, към този момент е баба и харчи всичките си спестявания, с цел да татуира цялото си тяло

Шарената история на Керстин Тристан

Спомняйки си тези мъчителни моменти, Кери разкрива: " Трябваше да прекарам деня си в трико и бях толкоз наясно с тежестта си, че всички постоянно говореха за мен и това в действителност стартира да ми въздейства. "

В обезверен опит да се съобрази с публичния напън, Кери прибягва до крайни ограничения, припомняйки си съвета, който получава тогава: просто да " яде зеле " и " пие вода ". Борейки се да се придържа към подобен непоколебим режим, тя признава: " Опитах се да го направя, само че умирах от апетит, тъй че просто започнах да хапвам и хапвам. "
 Нинет Лонгсуърт - тя е на 55, към този момент е баба, само че всеки се обръща след нея във фитнеса
Тя е на 55, към този момент е баба, само че всеки се обръща след нея във фитнеса

Секси бабче на хоризонта

Нейният роман служи като прочувствено увещание за дълбокото влияние, което натискът върху облика на тялото може да има даже върху най-ярките гении.

В незабравим поврат на събитията животът на Бърнет прави трансформиращ скок към по-добро след навлизането ѝ в света на фитнеса и танците на стълб - пристрастеност, която се оказва мощен катализатор за смяна. Възприемайки това нетрадиционно фитнес пътешестване на 47-годишна възраст, Бърнет в началото се колебае, от боязън, че може би е прекомерно остаряла, с цел да се впусне в областта на пол денса.

Въпреки това, макар опасенията си, Кери взема решение да бъде смела и на 50 година посещава първия си клас по танци на стълб. Това, което открива там, е общественост, която възприема разнообразието и чества характерността. Размишлявайки върху този основен миг, тя разкрива: " Мислех си да посетя единствено един урок, само че той беше толкоз ободрителен и неосъждащ и с толкоз доста хора с разнообразни размери на тялото, които изглеждаха и се усещаха чудесно, тъй че взех решение да продължа с уроците. Сега съм 53 и съм в най-силната си форма, в която в миналото съм била. "

Описвайки пол денса по едно и също време като " най-трудното " и " най-пристрастяващото " начинание, което в миналото е преследвала, ентусиазмът на Кери към тази форма на изкуство не знае граници. В непредвиден поврат на събитията, тя освен усъвършенства уменията си, само че и навлиза в спортната сцена на танците на стълб, противопоставяйки се на публичните правила и упования.

" След надпреварите започнах да върша пол денс шоута и да давам уроци. Ако някой ми беше споделил, че ще стигна дотук, когато започвах, щях да му се присмея, само че в този момент това е моята кариера и имам опция да пътувам по света, правейки това, което обичам ", показа Кери с осезаемо неспокойствие. Чрез своето вдъхновяващо пътешестване тя разрушава стандартите, доказвайки, че възрастта не е спънка за преследването на пристрастеността и намирането на новооткрита мощ - както физически, по този начин и душевен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР