Някои хора казват, че Джокович е фалшив и държи да

...
Някои хора казват, че Джокович е фалшив и държи да
Коментари Харесай

Муртоглу: Хората смятат Джокович за фалшив, а той е безкрайно автентичен човек

Някои хора споделят, че Джокович е подправен и държи да бъде харесван непременно, като въобще не демонстрира своята действителна същина. Това обаче надалеч не е по този начин, тъй като незабавно съм подготвен да ви дам образец. Новак е единственият огромен състезател, който е отказал облика му да бъде употребен във видео игра, защото е на мнението, че сходен вид действия са нездравословни за децата и е предпочел да не печели средства по сходен метод.

За Джокович също по този начин би било извънредно елементарно да каже по какъв начин в действителност се е ваксинирал и никой въобще нямаше да разбере истината. Подобен ход щеше да му разреши да взе участие на всички най-големи шампионати и да се бори за статута на най-велик тенисист за всички времена. Той въпреки всичко реши да не измами, въпреки че можеше да го стори елементарно и нямаше в никакъв случай да го заловен.

Спокойно можеше даден сръбски лекар да подпише неговите документи, единствено че Новак отхвърли да си служи с машинация и остана правилен на своите полезности, заявявайки по какъв начин не желае да подлага тялото си на имунизация и е подготвен да поеме следствията от решението си, а точно намаляването на възможностите му да преследва най-значимите върхове в играта. Тази всеотдайност изцяло демонстрира какъв брой достоверен човек е Новак Джокович.

Убеден съм, че дейностите постоянно са имали по-голямо значение от думите и почитателите скоро ще осъзнаят кой в действителност е Ноле и какво фактически съставлява той. Понякога сърбинът е допускал неточности при връзката си с дадени хора, но той не се показва за нещо друго от себе си и не е от този вид спортисти, които се стараят по всякакъв начин да поддържат даден обществен имидж. Важно е да се вглеждаме в постъпките и да оставим изявленията на втори проект, което ще ни помогне да разберем безпределно кардиналните позиции на Джокович.

Източник: Firstsportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР