Някои двойки се сблъскват с проблем, който условно може да

...
Някои двойки се сблъскват с проблем, който условно може да
Коментари Харесай

Как да се справите при несъответствие на размера на гениталиите между секс партньорите

Някои двойки се сблъскват с проблем, който условно може да се опише като противоречие на гениталиите: или пенисът е доста по-голям от влагалището и предизвиква болки на дамата, или е прекомерно дребен, от което се губи чувствителността, написа dnesplus.bg.
Ето какви са препоръките на сексолозите:
Не едно и две са изследванията, които търсят отговор на въпроса, до каква степен дамите считат за значим размера на пениса при избора им на предстоящ брачен партньор? Резултатите са съвсем идентични по целия свят: едвам към 7% от интервюираните дами считат този индикатор за задоволително важен, когато се касае за постоянно полово партньорство. За голямата част от дамите предпочитани характерности са с психична основа: мъжът, който избират, би трябвало да има добрина (32%), да е кадърен да печели и устоя фамилията (24%), да не прекалява с алкохол (29%), и да демонстрира такт, внимание и угриженост (17%).

Всеки втори мъж обаче счита, че с цел да бъде превъзходен в представянето си в брачното ложе, наложително би трябвало да е снабден с огромен пенис.

При някои двойки е налице заблудата, че им липсва полова естетика, тъй като мъжът не е талантлив с задоволително сантиметри. Проблемът обаче е в това, че сътрудникът не е добър в предварителната игра, отделя малко внимание на прелюдията, не е осведомен с ерогенните зони на дамата и не съумява да се оправи с техниките за клиторна стимулация.

Малко анатомични особености

Специалистите настояват, че естествената дължина на пениса в умерено положение варира сред 7 и 11 см, а средностатистически е 9 см. Във възбудено положение членът усилва дължината си до 12 – 18 см, а междинната стойност е към 16 см. От своя страна дължината на влагалището е 8 – 15 см, само че може да се усилва и уголемява, когато дамата е възбудена.

И тук е най-важният миг. Ако дамата е спокойна, стените на влагалището се допират. Когато се възбужда, се случват следните процеси: първо, стартира да се отделя смазка, второ, влагалището трансформира размерите си и се разтяга в дължина от 7-10 до 12-15 см. Това е задоволително, с цел да допусне проникването на пениса. И в случай че половият акт стартира без дамата да е достигнала до несъмнено равнище на възбуденост, се стига до чувства за болежка.

Когато пенисът е прекомерно огромен

При възбудената жена влагалището е задоволително необятно и огромните размери на мъжкото достолепие не са източник на проблеми. За да се усеща дамата задоволително възбудена, са нужни към 20 минути предварителни милувки.

И когато се стигне до същинската част на контакта, добре е да се избират пози, при които дълбочината на навлизане се управлява от партньорката: да вземем за пример, позата „ ездачка “ в разнообразните ѝ вариации, е добър избор. По-добре е да не се стартира незабавно с „ кучешката “, тъй като в този случай дамата усеща „ цялата мощност “ – членът прониква оптимално надълбоко.

Може да се употребява и еректилен пръстен, който подложен на пениса ненапълно лимитира дълбочината на навлизане.

Но в случай че нищо от това не оказва помощ и дамата изпитва болежка при проникването, то следва да се помни, че сексът с пенетрация не е единствената опция да си доставяме взаимни удоволствия. Рядко се случва, само че експерти сексолози споделят, че има двойки, които изцяло се отхвърлят от общоприетия вагинален секс, преминавайки извънредно към орални и мануални милувки.

И всички са щастливи и удовлетворени.

Когато е прекомерно дребен

Единствената поза, от която се постанова да се откажат сътрудниците, когато членът му е дребен, е класическата мисионерска. При нея триенето е малко и чувствата са с по-малка активност, т.е. се получава минимална приятност. Добре е да се избират пози, които обезпечават по-дълбоко навлизане.

Мъжът може да приложи тактичност, при която прави няколко къси тласъка, последвани от един по-силен. Важно е да се налучка темпото и интензивността.

Жените следва да помнят, че мускулатурата на влагалището може освен да се уголемява, само че и да се редуцира. Ако упражняват мускулите си, дамите са способни да упражняват „ мощна хватка “ и на не доста огромни пениси. Да не забравяме и още една „ екстра “ на пенисите с по-скромни размери – полето за дейности е по-широко, нагледно казано, и да вземем за пример без боязън може да се опита анален секс.

Тренировките на мускулите на тазовото дъно покачват качеството на оргазма при дамите. Това е по този начин, тъй като тези мускулни групи вземат директно присъединяване в оргазменото разтоварване, което се усеща като неконтролируемо редуциране или „ пулсации “ на влагалището.

И тъй като всичко би трябвало да е пределно ясно, да повторим още един път: сексът с вагинално навлизане не е единствената опция.

Всъщност в доста двойки взаимоотношенията страдат от фалоцентричността. На пениса се отделя прекомерно доста внимание, въпреки че в множеството случаи той, в сходство с анатомичните действителности, не играе огромна роля за женското наслаждение. Езикът и пръстите никой не ги е забранявал.

Важен е не размерът на пениса, а до каква степен двама души се обичат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР