Някои актуализации са предназначени само за Galaxy S24 Ultra. Официалният списък

...
Някои актуализации са предназначени само за Galaxy S24 Ultra.
Официалният списък
Коментари Харесай

Samsung разпространява огромна актуализация за камерата на Galaxy S24: подобрени снимки и видеоклипове, добавен е нов формат

Някои актуализации са предопределени единствено за Galaxy S24 Ultra.

Официалният лист на измененията:
Подобрено качество на изображението при снимане на ярки фотоси с насрещна осветеност; По-ясно обрисуване на текста даже при огромно увеличение; Качеството на видеото е доста усъвършенствано (само при Galaxy S24 Ultra); Подобрения при снимането на портретни фотоси на закрито (само при Galaxy S24 Ultra).По-ярки сенки, по-изострени лица; Food Mode Fiesta: по-наситени и ярки фотоси на храните; Подобрена плътност и баланс на бялото при нощните снимки; Новият формат DNG Gallery в Expert RAW. Предлага доста усъвършенствано качество на снимките; Възможност за снимане на бързо движещи се обекти в условия на задно осветление. Фокусът е доста по-ясен, а детайлите – отчетливи (Galaxy S24 Ultra); Хора, цветя и други сходни получават по-добри резултати с усъвършенствана експозиция и възпроизвеждане на цветовете в режим „ Снимка “.

Най-същественото изобретение в последната версия на фърмуера е появяването на плъзгач за контролиране на наситеността в настройките на екрана. Той беше прибавен, откакто потребителите се оплакаха, че дисплеят на Galaxy S24 в режим на плътност на цветовете е по-тъмен от този на Galaxy S23.

И най-после, компанията означи, че новата версия на фърмуера усъвършенства функционалността Live Translate, която превежда в действително време гласа и текста на разнообразни езици (не са предоставени подробности). Актуализацията ще се популяризира последователно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР