Някога струвало ли ви се е, че ваш познат се

...
Някога струвало ли ви се е, че ваш познат се
Коментари Харесай

Какви са симптомите на обсебване

Някога коствало ли ви се е, че ваш прочут се държи по-различно от нормалното? Дотолкова, че даже не можете да го познаете? Ако подозирате, че необикновеното държание може да се дължи на свръхестествени сили, то не се тревожете – има по какъв начин да разберете дали вашият прочут е просто изтощен или в действителност е захласнат от дявол или злобен дух.

Белези и рани по тялото

Необяснимите и ненадейно появили се рани и белези по тялото на човек са един от първите признаци на отнемане. Те могат да бъдат от всякакво естество и могат да се появят на всички места по тялото. Първоначално се появяват дребни и съвсем незабележими ранички или синини, на които можем да не обърнем внимание, мислейки, че просто не сме забелязали, когато сме се блъснали. Това в действителност постоянно се случва и е всекидневно да имаме една-две синки, за които не помним, само че в случай че се случва в нескончаем интервал от време, не е за занемаряване. Когато раните стартират да стават по-сериозни и повече, то обсебването е в напреднал етап.

Няколко гласа от едно гърло

Обсебените от дявол или злобен дух хора нормално са способни да употребяват два или повече гласа, когато приказват. Това се случва, тъй като злата мощ в тях ги трансформира в марионетка и приказва вместо тях. Обичайно, другите гласове са много по-различни от естествения глас на индивида и могат да бъдат както извънредно злокобни, по този начин и наподобяващи детски глас.

Знае вашите секрети

 Обсебен от дявол

Както написа нагоре, злите сили употребяват захласнатия човек като марионетка. Поради тази причина индивидът може да знае доста повече неща, в сравнение с преди. Той може да ви споделя секрети от предишното ви. Но не би трябвало да се поддавате! Въпреки че наподобява като че ли злите сили знаят всичко за вас и се чувствате уязвими, помнете, че тези познания не могат да ви навредят, в случай че не им се подчините.

Страни от църковни и божествени знаци

Както е общоизвестно, божествените знаци гонят злите сили. Мнозина от нас са осведомени, че кръст, светена вода, тамян и други божествени знаци предизвикват боязън и яд в хора, които са захласнати. Ако ваш прочут заобикаля да приближава църкви, изхвърля иконите от къщата си и страни от светена вода, то е допустимо той да е захласнат от нечиста мощ.

Стремеж за саморазрушение

Главната цел на дявол или злобен дух, обсебил човешко тяло, е да му предизвиква болежка, до момента в който не го унищожи изцяло. Заради това захласнатите демонстрират мощно деструктивно държание по отношение на околните си и себе си. Те са склонни да употребяват какви ли не начини, единствено с цел да наранят тялото си и душeвността си. Бъдете деликатни и в случай че познавате някой с сходно държание, най-добре се обърнете за помощ към експерт.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР