Някога Плейбой беше синоним на сексуално освобождение, но нов документален

...
Някога Плейбой беше синоним на сексуално освобождение, но нов документален
Коментари Харесай

Тайните на Плейбой: Не можехме да го удовлетворим. Той искаше още и още

Някога Плейбой беше синоним на полово избавление, само че нов документален филм разкрива нови, тъмни обстоятелства за списанието, имението и индивида зад всичко това. “Тайните на Плейбой ” разкрива дълбоки, тъмни и тревожни истини за живота в имението, изключително за дамите, които го вършат това, което е. Зад блясъка и славата се крие планина от опиати, принуждение и измама… и къщата от карти най-сетне се събори.

Ето някои от най-шокиращите неща, които са се случвали в имението Плейбой, за които споделя документалната поредност " Тайните на Плейбой ". 
Хефнър имал неутолим полов вкус


Сондра Теодор, една от приятелките на Хефнър, твърди, че магнатът е упорствал за колективен секс пет нощи в седмицата. „ Не можахме да го удовлетворим. Той искаше още и още, и още “, изясни тя. Тя разказа по какъв начин половите му претенции стават все по-сериозни, а невъзможността да му откажат - ужасяваща. „ Груповият секс беше минимум пет нощи в седмицата. Имахме протокол. Той обичаше да режисира и никой не можеше да му опонира, с цел да не го нервира ”.

И макар възходящите му полови условия, Холи Медисън, най-известната му другарка, твърди, че Хефнър отхвърля да употребява каквато и да е форма на отбрана по време на половите им срещи. „ Всичко беше доста механично и роботизирано и трябваше да следваме образеца на другите дами. Беше в действителност грозно за мен по какъв начин Хеф не искаше да употребява отбрана “, сподели тя.

Твърди се също, че създателят на Плейбой е бил хазаин на седмичното `Pig Nights`, където поръчвал група от " грозни " проститутки да вършат секс с него и приятелите му. Стефан Тененбаум, камериер на Хефнър сред 1978 и 1981 година, споделея, че събитието се случвало всеки четвъртък, като Хефнър инструктирал двама сводници да доведат половин дузина проституиращи от Сънсет Стрип. Всички те са преглеждани от доктор, с цел да е несъмнено, че са здрави, преди да стартират да контактуват с гостите.
Изнасилване и физически тормоз


Няколко дами настояват, че са жертви на полово и физическо принуждение от Хефнър и неговите другари. Твърди се, че тези случаи са се случили освен в имението, само че и на празненства на Плейбой, в корпоративни офиси, в клубове и по време на промоционални събития. В изключително шокиращо изказване една жена упрекна Хефнър и приятелите му, че са упоили актрисата Линда Ловлейс и са я принуждавали да прави полов акт с куче. Други хора в документалния филм настояват, че Хефнър е имал сексуален акт със личното си куче.

Казва се, че VIP членовете на нощните клубове на Плейбой имат независимост, което им разрешава да вършат каквото си желаят. В един от епизодите, някогашната „ майка зайче “ на Плейбой, Пи Джи Мастен, твърди, че основателят на Soul Train и водещ Дон Корнелиъс е отвлякъл и насилил полово две зайчета.
„ Това евентуално беше най-ужасяващата история, която в миналото съм чувала в Плейбой “, спомня си Мастен за случая. „ Тези две млади девойки се качиха в неговия Ролс Ройс, отидоха до къщата му и не се чухме с тях в продължение на три дни. Не можахме да разберем къде са. "
След като получават позвъняване от една от дамите, те са прибрани от шефа на защитата на Плейбой,, Джо Пиастро, който ги намира „ окървавени и дрогирани “, съгласно Мастен. „ Те бяха вързани. Имаше дървени предмети, с които бяха содомизирани. Беше извънредно, извънредно. ”

Мастен признава, че носи огромна виновност за това, че не е споделила нищо, само че твърди, че въпросът е бил решен вътрешно, като екипът по сигурността на Плейбой е убедил дамите да не приказват обществено за това. „ Обвинявам се доста, имам такава виновност, че не споделих нищо тогава, само че знаех, че никой няма да ми разреши да го направя. И кой щеше ми повярва? Никой нямаше да ми повярва ", споделя тя.

Дон Корнелиъс (който умря през 2012 г.) не е в положение да се отбрани, само че синът му изрично отхвърля изказванията пред People, наричайки това „ невероятна история без същински доказателства “.

Това са единствено част от скандалните разкрития, които " Тайните на Плейбой " разкрива, години след гибелта на Хю Хефнър. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР