НУРПУР ПО ОБЕД, Пакистан (АП) — Пакистан трябва да инвестира

...
НУРПУР ПО ОБЕД, Пакистан (АП) — Пакистан трябва да инвестира
Коментари Харесай

Пакистан трябва да инвестира в устойчивост на климата, за да оцелее, казва кандидатът за министър-председател Бхуто-Зардари

НУРПУР Пожарна охрана ОБЕД, Пакистан (АП) — Пакистан би трябвало да влага в резистентност на климата за своето оцеляване, сподели претендентът за министър-председател Билавал Бхуто-Зардари в широкообхватно изявление с Асошиейтед прес.

Той сподели, че е бил подготвен да напусне държавното управление, до момента в който е бил външен министър, защото във федералния бюджет няма нови планове за резистентност на климата след опустошителните наводнения, които убиха повече от 1700 души през 2022 година

„ Бях подготвен да напусна “, сподели той в сряда, като добави, че някои планове са включени едвам откакто той заплаши да напусне.

Страната е на две седмици от парламентарните избори, само че до момента единствено Пакистанската национална партия на Бхуто-Зардари е направила адаптивността към климата и устойчивостта основни обещания в своята платформа. АП е поискала изявление с неговия противник, трикратния някогашен министър председател Наваз Шариф, само че не е получила отговор.

Безпрецедентни дъждове, влошени от световното стопляне, отнесоха домове и учебни заведения, като с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР