Нумеролозите са сигурни, че животът ни се влияе не само

...
Нумеролозите са сигурни, че животът ни се влияе не само
Коментари Харесай

Как да разберете за опасните болести по дата на раждане и номер на апартамента

Нумеролозите са сигурни, че животът ни се въздейства освен от околната среда, избрани събития, които се случват, само че и от числата, които участват на всички места. Такива са: дата на раждане, номер на банкова карта, номер на паспорт и даже номер на апартамент. Последното, в композиция с датата на раждане, даже може да уточни какви болести ви чакат.

Нумеролозите са уверени, че числата, присъстващи в живота ни, могат както да привлекат шанс към ориста на човек, по този начин и да ѝ повлияят отрицателно.

За да получите здравна прогноза, първо би трябвало да съберете всички цифри в датата на раждане. Например 3 януари 2010 година 0+3+0+1+2+0+1+0= 7. След това би трябвало да съберете всички числа на номера на вашия апартамент. Например 10. 1+0=1. Номерът на вашето раждане се прибавя към номера на жилището. 7+1=8. Търсим стремежи код по-долу в описанието.

Едно

Ако получите подобен номер, тогава животът ви е цялостен с наслада и развлечение. Вие сте в положително физическо здраве, само че имате влечение към сърдечно-съдови болести. Ето, за какво по време на интервали на магнитни стихии ще се чувствате зле.

Две

Казват, че физическото и психическото ви здраве зависи от прочувственото ви положение. Когато депресията ви завладее, вашето благоденствие ще се утежни, а сега на духовно издигане ще се усъвършенства. Две също подчинява вътрешните ритми на тялото на ритмите на луната. Следователно, на възходящата луна усещате прилив на мощ и сила, а преди новолуние - спад. Наред с това имате влечение към нервни болести и болести на стомашно-чревния тракт.
Какво желае да ви каже Вселената, в случай че непрекъснато виждате тези цифри
Виждали ли сте в миналото повтарящи се поредици от цифри още веднъж и още веднъж, като 222 или 333? Или сте чували, че да видите 11:11 на часовника...
Прочети повече
Три

Ако сте на тройка, имате доста сила. Понякога обаче желанието да извършите всичко едновременно единствено ви унищожава и способства за прихващането на заболявания от други хора. Ето за какво, с цел да укрепите имунитета е належащо да научите изкуството на приятелския диалог.

Четири

Тези, които са получили четворка, би трябвало да се грижат повече за здравето си. В тялото постоянно се появяват възпалителни процеси, само че, за благополучие, те не минават в хронична форма.

Пет
Kaкво значат числата в съня?
От епохи предците ни се пробват да разгадаят мистериите на сънищата. Особен интерес съставляват числата, които сънуваме. Оказа се, ч...
Прочети повече
Пет значи, че имате предразположеност към цялост и прочувствени прояви по време на магнитни стихии. Трябва да се научите да се контролирате.

Шест

Ако сте хвърлили шестица, вашето физическо здраве е директно обвързвано с питателните ви привички. Ако спрете да следите диетата си, е допустимо да зародят проблеми.

Седем

Седем в нумерологията е цифрата на стабилността. Благодарение на нея изхвърляте всичко излишно, което пречи на вътрешната ви естетика. Освен това номерът не ви разрешава да разпръснете силата и силата си и да концентрирате мислите си, върху съответен проблем. Ако загубите душевното си равновесие ще изчезне и физическото.
Какво е смисъла на ЧИСЛАТА съгласно Фън Шуй
Във Фън Шуй се практикуват няколко разнообразни метода по повод тълкуването на числата. Стойността на числата в термините на класическ...
Прочети повече
Осем

Осем е броят на изненадите. Най-вероятно животът ви е толкоз непредсказуем, че сърцето не може да го издържи. Понякога тези хора имат аритмия.

Девет

Физическото здраве на човек под въздействието на деветте дефинира водния продан. Именно способността да намирате контакт с природата ще ви помогне да избегнете заболявания и постоянно да сте изпълнени с сила.

Бъдете здрави и в отлична форма!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР