НСА и ЦСКА излизат тази вечер в следващото дерби в

...
НСА и ЦСКА излизат тази вечер в следващото дерби в
Коментари Харесай

НСА посреща ЦСКА в поредното дерби на родния хокей

НСА и ЦСКА излизат довечера в идващото дерби в националния шампионат по хокей на лед. Мачът е от 20:30 часа в „ Зимния замък на спорта “ в София и ще се излъчи директно по B1B Box.

ЦСКА загуби последния си мач против първенците Ирбис, а. И този мач ще дефинира дали трите най-силни тима в шампионата ще се изравнят по точки на върха на класирането.

„ Имаме двама осъдени след мача с Ирбис – Мартин Николов и Артьом Бишляга, които пропущат срещата с ЦСКА. Мотивирани сме, готови сме, защото мачът ще е доста значим, сигурен съм, че в ЦСКА желаят да останат с нас и Ирбис отпред на класирането “, съобщи преди мача треньорът на НСА Светлин Стоев.

„ Реалисти сме и знаем, че успеха против Ирбис не ни подсигурява последващи триумфи, хокеят е подобен спорт, че най-силният тим може да победи най-слабият, само че в идната седмица да стане противоположното. Очаквам прекрасен и забавен мач “, добави той.

„ Ще играем по-различно спрямо мача с Ирбис. Важното е да не повторим грешките, които допуснахме против първенците, да понижи техническия брак в играта ни. Планираме да посрещаме по по-различен метод противника, когато то владее шайбата, както и да играем по по-различен метод в офанзива “, показа треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

„ НСА показва повече от 40 минути против Ирбис, че може да играе порядъчен хокей. Разчитат доста на вратаря си, не дават опция на противника да стреля от близко против него. Но видях някои техни пропуски в мача против Ирбис и ще се опитаме да ги използваме в наша изгода “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР