Новото риалити, с което bTV ще сменят Фермата тази есен,

...
Новото риалити, с което bTV ще сменят Фермата тази есен,
Коментари Харесай

Ето коя звезда гласят за водещ на "Островът на 100-те гривни"

Новото риалити, с което bTV ще сменят " Фермата " тази есен, занапред ще набира скорост, а ползата към него става все по-осезаем. Ето, че към този момент е ясно и кой ще го води.

В момента малкия екран набира претенденти за идния план със заглавие " Островът на 100-те гривни ", който ще изпрати 30 души на изолиран тропически остров, където ще се борят за оцеляване. Наградният фонд е цели 300 000 лв.!

Със стъпването си на самотния тропически остров всички участници в новото риалити ще получат еднакъв брой гривни, които имат избрана стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още гривни, или да ги губят, като се състезават в разнообразни провокации или ги получават от други участници. Затова са доста значими освен физическата мощ, само че и хората, с които приключенците в риалитито се обкръжават, както и другарствата, които основават.

До финала стигат тримата, събрали най-вече гривни.

" Това е напълно нов формат, от 2023-а ", споделят от bTV, а истинското заглавие на плана е " Million Dollar Island " ( " Остров за милион $ " ). В истинския план в риалитито се включват 100 души, като всеки от тях получава гривни на стойност Щатски долар 10 000 $ – общо 1 милион. Досега разновидности на това шоу са снимани единствено на 6 места по света: в Съединени американски щати, Нидерландия, Белгия, Австралия, Румъния и Близкия Изток. България ще бъде седмата територия, на която риалитито ще се излъчва.

По-любопитното в тази ситуация обаче е, кой ще води новото шоу в ефира на bTV?! За момента се спряга доста интензивно името на артиста Филип Буков, който с необятната си усмивка и атлетично тяло съумява постоянно да прикове вниманието към себе си. Освен това пристрастеността му към спорта и рисковите прекарвания го прави идеалния претендент за тази роля.

Потвърждение за това от страна на малкия екран обаче, към момента няма. А Филип Буков сега се изявява в танцовото шоу " Денсинг старс ", където най-малко към този момент поддържа положително наличие и умения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР