Кадри: Нова телевизияШестият сезон на Хелс кичън промени живота на

...
Кадри: Нова телевизияШестият сезон на Хелс кичън промени живота на
Коментари Харесай

България забрави за Симона и Димитър. Има втора влюбена двойка в Хелс кичън. 

Кадри: " Нова телевизия "

Шестият сезон на " Хелс кичън " промени живота на Димитър и Симона, които се влюбиха един в различен и се надяват да продължат живота си дружно и отвън риалитито. Тази вечер феновете станаха очевидци на още една романс, роден зад стените на кухнята.



Става дума за Лъчезар Чоткин и Камелия Маджарова. Кулинарят от село Червен брег завоюва състезание за готвене в днешния епизод, премията от което бе среща с околните му. Той си пожела да се види със фамилията си, само че на маса в ресторант го чакаше изненада - 21-годишната Ками, която също взе участие в този сезон, само че отпадна много по-рано. Още тогава сред тях припламнаха искри, а след изгонването й Маджарова бе споделила, че ще го чака. Нещо повече - макар дребното им време прекарано дружно в предаването, тя го е заобичала и даже си е направила татуировка с буквите му на ръката си - ЛЧ.



" Не съм очаквал, не мога да допускам. Постоянно си мисля за теб. Много хубави неща. Ти си ми мотивацията за победа ", обърна се към нея сюрпризираният готвач, работещ в Лондон.



" Чоткин, аз трептя. Направих си татуировка и това е на третия ден. Ако не победиш, няма да има женитба ", отвърна тя.

" Сватба съм решил да има единствено в случай че печеля Хелс кичън, тъй като тези пари ще ми оказват помощ да имаш един паметен ден. Ако не печеля, отново ще има женитба, само че ще би трябвало да поработя много ", даде обещание 31-годишният кулинар.



" Много ми е тъжно без теб. Първите две седмици бях в еуфория от твоята сила, която ми беше дал. След това всичко падна. Много ми е самотно, и тъжно ", показа му влюбената 21-годишна Ками.

След това той й сподели, че ще са дружно вечно, а тя го попита къде. " Където кажеш. Заедно ще го решим, би трябвало да има баланс ", безапелационен бе Чоткин.



" Много съм щастлива. Знаеш ли, че не съм спала да дойда до тук. Няма такава жена, която да те е обичала толкоз доста. За три седмици. Да, обичам го. Ако желаете ми се смейте ", отпусна се в усеща Маджарова.

След това добави, че желала да върви по почивки, не й се работило, а той й отвърна, че е подговил нещо след излизането си. Лъчезар също по този начин желал да я заведе и до Лондон, само че без да я кара да остават да живеят там, а просто да го види.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР