Новото приложение My Lidl Shop ще позволи на децата да

...
Новото приложение My Lidl Shop ще позволи на децата да
Коментари Харесай

Децата ще развиват предприемаческите си умения с приложението My Lidl Shop


 Децата ще развиват предприемаческите си умения с приложението My Lidl Shop

Новото приложение My Lidl Shop ще разреши на децата да основат собствен виртуален магазин и да развият предприемаческите си умения. С него малчуганите могат по едно и също време да се забавляват, да учат посредством игра, да развиват своите умения и да се уверят какъв брой забавно е да създадеш и да се грижиш за собствен личен магазин. Приложението е ориентирано към децата над 8-годишна възраст и към този момент е показано в 14 страни, в това число Португалия, Австрия, Англия и Франция. Българските консуматори могат да го смъкват от Гугъл Play и App Store.

Целта на играта е децата да построят собствен магазин и да го трансфорат в желано място за клиентите. Те разполагат с всичко належащо – многообразие от артикули, общителен личен състав, нужното съоръжение: от пазарски колички до хладилни витрини, и даже склад, от който да зареждат магазина си с пресни и качествени артикули. В началото на играта малчуганите имат единствено главните продукти, като в случай че се грижат за удовлетвореността на своите клиенти, поддържат чистотата и наблюдават за свежестта на продуктите, те натрупват капитал, с който последователно развиват своя магазин.

И с цел да е приключението цялостно, приложението може да води децата и техните родители и в същински Lidl магазин. За да натрупат по-голям капитал, децата би трябвало да сканират действителни Lidl артикули. Те могат да ги сканират с телефона си непосредствено от регала в магазина, без това да е обвързано с покупка.

My Lidl Shop е част от най-голямата самодейност за деца на компанията в България „ Lidl – за твоето дете ". Тя беше стартирана през предходната година, с цел да способства за пълноценното израстване на децата и да оказва помощ на родителите в грижата им за тях. Приложението е идната стъпка в посока развиване на гениите – една от трите основни области дружно с уравновесеното хранене и дейния метод на живот – върху които самодейността концентрира своите старания. Със старта на новото приложение Лидл България дава опция на всички дребни гении да се срещнат с тайните на търговията и посредством развлечение и игра да развиват умения, качества и бърза мисъл.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР