Новото попълнение в състава на волейболния Хебър Пазарджик Симон Хирш

...
Новото попълнение в състава на волейболния Хебър Пазарджик Симон Хирш
Коментари Харесай

Симон Хирш: Нямам търпение отново да видя феновете на Хебър, но този път, за да ме подкрепят

Новото попълнение в състава на волейболния Хебър Пазарджик Симон Хирш даде изявление пред клубния уебсайт на " тигрите ", разкривайки задачите и упованията си за идния сезон с първенците на България.

Хирш играе на позицията диагонал и е национал на Германия. Миналият сезон игра за тима на Фридриксхафен, който се изправи против Хебър в групите на волейболната Шампионска лига.

Здравей, Симон! Добре пристигнал в Хебър. Можеш ли да ни разкажеш по какъв начин стана прехвърлянето?

- Всъщност поддържах връзка с Камило Плачи понякога и когато играхме предходната година с Хебър, той ме попита какви са проектите ми за идващия сезон. Така че от този миг той постоянно ми споделяше, че ще бъда добре пристигнал тук.

Как се чувстваш?

- Чувствам се добре, благодаря. Отделих малко време за себе си и в този момент се приготвям за тази страхотна опция.

Какво знаеш за Хебър и какви цели си си сложил?

- Всъщност не знам доста за Хебър, само че нямам самообладание да схвана повече. Моите цели са ясни - желая да спечелвам всяка допустима точка и да пораствам като персона, само че в никакъв случай да не изгубвам усмивката си.

Какви са упованията ти за сезона?

- Имам огромни очаквания за този тим! Очаквам доста луди мачове и игри пред невероятната аудитория!

Какво знаеш за съотборниците ти? Знаем, че си работил с Камило Плачи и преди?

- Да, прави сте, работил съм с Камило, Мартин - неговия помощник-треньор и Виктор Йосифов през първата ми година в Серия А1 - Италия и това беше необикновено преживяване за мен. А другите момчета с наслада ще поканя на вечеря, с цел да стартираме да се опознаваме.

Предишният ти тим Фридриксхафен се изправи против Хебър в Шампионска лига. Тогава се получи добър мач, в който за жалост ти не игра, само че все пак беше в Пазарджик и видя нашата аудитория. Какво си намерения тогава?

- Хаха да, хареса ми! Всъщност обичам, когато почитателите се закачат с мен, а вашите почитатели го направиха добре и без да съм в мача. Така че мога единствено да кажа, че нямам самообладание да ги видя всички още веднъж, само че този път да ме поддържат хаха.

Какво искаш да пожелаеш на почитателите?

- Мислех, че съм ви дал отговор още с предпоследния въпрос. Но, несъмнено, желая да им пожелая всичко най-хубаво и чакам с неспокойствие да ги опозная, да ги чуя по какъв начин ни поддържат и приветстват, когато печелим!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР