Новото попълнение в състава на Спартак (Варна) Александър Белоусов се

...
Новото попълнение в състава на Спартак (Варна) Александър Белоусов се
Коментари Харесай

Александър Белоусов: Аз съм българин по баща и този народ ми е много близък

Новото попълнение в състава на Спартак (Варна) Александър Белоусов се надява да помогне на тима да резервира мястото си в българския футболен хайлайф.

24-годишният молдовски десен бранител парафира договор със " соколите " за 18 месеца на 22 ноември. Той укрепва състава със свободен трансфер от Шериф Типаспол, а в предходните шест месеца игра като преотстъпен в Милсами.

" Получих предлагането в края на август. Агентът ми ме осведоми, че Спартак има интерес към мен и желае да ме притегли в състава си. Но тогава бяха последните дни от трансферния прозорец и с управлението на Милсами взехме решение да си помогнем взаимно до зимата, по тази причина и останах. След последния ми мач за Милсами сътрудникът ми още веднъж позвъни и ни сподели, че предлагането е още в действие. Това ме стимулира в допълнение да го приема, тъй като Спартак продължаваше да ме желае след толкоз време, а и аз имах предпочитание за нещо ново ", разяснява бранителят за Moldfootball.com.

Белоусов е обвързван с България, защото татко му е българин.

" В Спартак ме одобриха доста топло, не ми беше нужно доста време за акомодация. А и аз съм българин по татко и по тази причина този народ ми е доста непосредствен. В клуба всичко е на високо равнище - усещанията ми са позитивни ", сподели той.

Варненци имаха сложна есен след завръщането си в елита, като сега заемат последното място в Първа лига с едвам една победа в 18 мача и актив от 8 точки. Амбициите на клуба напролет, обаче, са съществени, а за ментор беше притеглен някогашният селекционер на националния тим на България Димитър Димитров-Херо.

" Първата цел е да оказа помощ на тима да остане в елитната лига. Разбира се, желая да се покажа във допустимо най-хубава светлина, с цел да получа опция да напредвам още в кариерата ми ", добави Белоусов.
 Бивши играчи на Локомотив (Пловдив) укрепват Спартак (Варна)
Бивши играчи на Локомотив (Пловдив) укрепват Спартак (Варна)

Селекцията в " соколите " продължава с цялостна сила
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР