Новото попълнение на ЦСКА-София Роланд Алберг мечтае да спечели титлата

...
Новото попълнение на ЦСКА-София Роланд Алберг мечтае да спечели титлата
Коментари Харесай

Роланд Алберг: Мечтая да стана шампион

Новото попълнение на ЦСКА-София Роланд Алберг мечтае да завоюва купата с " алените ". Холандецът даде изявление за клубния уебсайт cska.bg, в което съобщи, че е щастлив от обстоятелството, че съотборниците му са го посрещнали топло и съобщи, че се усеща добре след първите си дни в отбора.

" Дойдох, тъй като желая да стана първенец. Това е моя фантазия. Ще мога да играя от януари, а до тогава ще поддържам новите си съотборници ", сподели Алберг.

Роланд Алберг разкри, че се усеща добре като плеймейкър и е човек, който може да направи доста асистенции, само че и да бележи много голове.

" Позицията ми е номер 10, индивидът, който може да даде извеждащ пас, а също и да вкара доста голове ", сподели Алберг.

След 2 сезона в Съединени американски щати, той е решил да се върне в Европа и е благополучен, че към този момент е част от клуб, в който всички се стремят към една цел - купата.

" ЦСКА е най-големият клуб в България, има доста титли. Има и други холандци, които са играли за тима. Обадих им се и те ми описаха хубави неща за клуба. Знам за Стоичков, брат ми е огромен негов почитател. Стоичков е играл с Ромарио, а моето второ име е Ромарио ", сподели още холандецът.

" Чувал съм за страхотните почитатели на ЦСКА. Искам да ги уверя, че ще дам всичко от себе си за тима, за емблемата ", добави той. Първа лига 17 кръг, неделя 26 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР