Не е тайна, че почти всички сметки на домакинствата, които

...
Не е тайна, че почти всички сметки на домакинствата, които
Коментари Харесай

Спестете 240 британски лири от широколентова сделка за EE, съперничеща на Sky и Virgin, но само ако действате бързо

Не е загадка, че съвсем всички сметки на семействата, които можете да си визиите, се покачиха този април, защото инфлацията и разноските за живот не престават да оказват въздействие върху силата, цени за телефон, телевизия и широколентов интернет. Така че всеки, който наближава края на контракта си, може да желае да се възползва оптимално от новите понижения на цените на EE.

Съперничейки с сходни на Sky, EE понижи до £240 отстъпка за определени широколентови пакети, както и внезапно своите предварителни разноски в ход, с цел да подхожда на „ без предварителни разноски “ на Virgin Media. Всеки, който има снабдител, само че е свободен да превключи, с помощта на изминал контракт, може да получи проект Full Fiber със скорост на евакуиране от 30 Mbps единствено за £28,99 на месец.

Най-големият спад на цените на EE е за неговия по-бърз Full Fiber Gigabit проект, със междинна скорост от 1,6 Gbps потребителите ще заплащат по-ниска цена от £49,99 на месец, спестявайки големите £240. За да го поста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР