Новото попълнение на Спартак (Варна) Здравко Димитров говори в предаването

...
Новото попълнение на Спартак (Варна) Здравко Димитров говори в предаването
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Стоилов коли и беси в Левски, мачът с ЦСКА винаги е специален за мен

Новото попълнение на Спартак (Варна) Здравко Димитров приказва в предаването " Домът на футбола ". Крилото се върна към интервала си в Левски, където беше отхвърлен от първия тим от Станимир Стоилов.

" Тук изискванията са доста положителни. Може би има малко терзание. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима. Надявам се да се привлекат още футболисти, с цел да радваме почитатели ", стартира той.

" Спартак се съветваха с Левски, по-късно се свързаха с мен. Бързо се разбрахме. Беше тежка обстановката. Съжалявам, че по този начин се развиха нещата с Левски. Приех предлагането, с цел да си подвигна формата и да ми пристигна акъла. Нямах други предложения ".
 Съдии от чужбина ще свирят Спартак (Варна) - ЦСКА и Лудогорец - Хебър
Съдии от чужбина ще свирят Спартак (Варна) - ЦСКА и Лудогорец - Хебър

Това оповестиха от БФС

" Темата е доста дълга. И двамата с Димитър Костадинов си взимаме урока. Добри момчета сме, положителни футболисти сме. Мъчим се да се върнем там, където бяхме. Съжалявам за доста неща. Ще си го преодолея. С футбола ще се поправя грешките. Не обръщам внимание на хорското мнение. Най-тежко ми беше, че не играх 5-6 месеца, упражнявах независимо. Дошъл съм тук за ново предизвикателство. Диригентската палка е в господин Стоилов. Извинявам му се, в случай че съм го обидил с нещо. Той коли и беси ", сподели Димитров.

" Не трябваше да си тръгваме с празни ръце от София, даже с три точки. Тази дузпа беше 100%. Доколкото съм осведомен се гледа за дузпа и червен картон, е на за фал. От Локомотив не са отговорни, че съдията ни ощети. Не спах цяла вечер след тази обстановка. Чиста дузпа, вижда се. Съжалявам, че не взехме три точки ".

" За 4-5 дни новият треньор ми направи доста положително усещане. Видяхте, че в София излязлохме да се надиграваме ", сподели още крилото.

" За мен мачът с ЦСКА постоянно е специфичен. Срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец постоянно се излиза на 100%. Срещу тези тимове би трябвало да се доказваш. Надявам се почитателите на Левски да гледат този мач ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР