Новото попълнение на Лудогорец - Квадво Дуа, дебютира за орлите

...
Новото попълнение на Лудогорец - Квадво Дуа, дебютира за орлите
Коментари Харесай

Намери ли Лудогорец заместник на Тиаго? Запознайте се с Квадво Дуа

Новото попълнение на Лудогорец - Квадво Дуа, дебютира за " орлите " при снощната победа с 5:0 над Етър. Нападателят не съумя да се разпише, само че все пак загатна за своя огромен потенцал.

Той се отличи с две асистенции, едно триково осъществяване, което можеше да се трансформира в много гръмък гол и още няколко положителни изяви, които сграбчиха почитателите на Лудогорец. 

Какво направи най-силно усещане? Освен че е здрав физически и е потвърдил, че умее да вкарва голове, Дуа се движи вярно по терена и умее добре да комбинира със своите съотборници и да им отваря пространства.

Очевидно нападателят бързо е спечелил доверието на треньора Ивайло Петев и съотборниците си, защото направи усещане, че още при дебюта си стартира да извършва директен свободни удари.

Дуа застана зад топката и при отсъдената дузпа в интерес на Лудогорец, само че за негово страдание не съумя да ознаменува формалния си дебют с попадение.

Определено Дуа има отлични качества и в случай че успее да ръзгърне цялостния си капацитет, Лудогорец ще може да бъде спокоен, че в негово лице е намерил заместител на Игор Тиаго.

Вижте във видеото най-хубавото от Дуа в мача против Етър. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР