Новото попълнение на Лудогорец Драгош Григоре има сериозни здравословни проблеми,

...
Новото попълнение на Лудогорец Драгош Григоре има сериозни здравословни проблеми,
Коментари Харесай

Треньор посъветва Драгош Григоре да спре с футбола

Новото попълнение на Лудогорец Драгош Григоре има съществени здравословни проблеми, които могат да сложат завършек на кариерата му, настояват медиите в родината му Румъния. 32-годишният бранител дойде в Разград през лятото.

Бранителят взе участие в образователната игра с Марица, в която получи контузия, а по-късно повече не е играл. От разградския клуб не оповестиха публично какво е положението на румънеца.

Бившият треньор на Григоре във Васлуй Йоан Сдробиш съобщи, че се чува по два пъти на седмица с играча и го е посъветвал да намерения за преустановяване на кариерата. Наставникът е на мнение, че бранителят повече няма да може да играе на високо равнище, тъй като има проблеми с петата.

" Говоря по два пъти на седмица с Драгош Григоре. Говорихме си за кариерата му и му споделих, че е време да намерения за прекратяването и. Направи пари в арабски свят, игра в националния тим. Винаги му споделям да помни по какъв начин носеше сандали, когато го взех във Васлуй ", разяснява Сдробиш пред Libertatea.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР