Новото попълнение на Левски - Кристиан Димитров, застана пред клубната

...
Новото попълнение на Левски - Кристиан Димитров, застана пред клубната
Коментари Харесай

Кристиан Димитров: Идват добри времена за Левски!

Новото попълнение на Левски - Кристиан Димитров, застана пред клубната телевизия, с цел да разкрие по какъв начин се е стигнало до неговия трансфер в столичния гранд. Националът на България разгласи и упоритостите, които си слага с екипа на " сините ". Ето какво сподели той:

" Чувствам се ужасно в новия тим. Футболистите ме одобриха доста добре в тима. Всичко е на едно чудесно равнище. Познавам се с някои от футболистите от много дълго време като Ивелин Попов, Николай Михайлов и Георги Миланов. Те ме одобриха по-бързо и ме вкараха в тима. С другите се познавам не чак толкоз добре, само че сме към този момент в доста положителни връзки.
 Левски заменя Краснодар с кувейтски първенец за контролата на 17 януари
Левски заменя Краснодар с кувейтски първенец за контролата на 17 януари

" Сините " се съумели да уговорят мач против Ал Кувейт

Има много млади момчета. Отборът е много млад. За мен е доста добре. Атмосферата е доста добра. Колективът е в действителност на доста положително равнище, което е значимо за един тим. Като сме дружно, можем да победим всеки един тим. Това е най-важното.

Имаме едни от най-перфектните условия, които може да са ни нужни за работа. Всичко е на професионално равнище. Само от нас се чака напролет да дадем всичко от себе си. Всеки един минал ден привиквам от ден на ден и повече с условията на Станимир Стоилов. Има доста неща, които би трябвало да науча като всеки един футболист и мисля, че крайната цел ще е позитивна за Левски.

По-странно възприятие преди мача с Ал Насър - не, само че изиграхме една добра инспекция, която се отрази на всички футболисти най-много за по-младите, които би трябвало да натрупат игрови минути. Целите са ми всеки един мач победа и лятото да играем в евротурнирите. Искам да кажа на " сините " почитатели, че тимът е в доста положителни ръце откъм треньорски щаб, управление, чиновници, както и всички останали. Всеки знае каква агитка има Левски и идват положителни времена ".
 Синя приказка: Иво Ивков е уредил Левски с интернационален срам
Синя приказка: Иво Ивков е уредил Левски с интернационален срам

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР