Новото попълнение на Берое - Иван Бандаловски, който игра през

...
Новото попълнение на Берое - Иван Бандаловски, който игра през
Коментари Харесай

Бандаловски: Имаме шанс да направим нещо голямо

Новото попълнение на Берое - Иван Бандаловски, който игра през есента в кипърския Анортозис, само че разтрогна с клуба, приказва пред Българска национална телевизия след прехвърлянето си в клуба от Стара Загора.

" Доста съм непосредствен с целия екип в Берое, познавам и спортния шеф. Имаха интерес към мен, както от още няколко тима в България и два от чужбина. Но взех решение, че е най-добре за мен да се прибера при познати хора след шест месеца, които не бяха най-хубавите за мен. Реших, че най-добре ще се усещам в Берое, тъй като тимът има положителни цели, финансово е постоянен и познавам управлението. Обмислях няколко дни, само че одобрих тази оферта, тъй като най-добре ще се усещам там, вътрешно го усещах ", съобщи Бандата.

" Тази година има пет-шест тима, които са почти на едно равнище. Лудогорец финансово е над всички - играят всяка година в Шампионска лига или Лига Европа. ЦСКА и Левски също имат финансов тил, имат положителни футболисти. Ботев (Пловдив) също е мощен. Всеки може да победи всеки. Съвременният футбол към този момент е подравнен. С тези футболисти в Берое имаме късмет да създадем нещо огромно ", добави футболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР